۱۳۸۹ فروردین ۱۱, چهارشنبه

سرلشكر شمرى، فرمانده حملات جنايتكارانه 6 و 7مرداد به مجاهدان اشرف، از كار بركنار شد
حمله به اشرف در ششم وهفتم مرداد
حمله به اشرف در ششم وهفتم مرداد
سرلشكر جنايتكار شمرى، معروف به داموك، كه در حملات 6 و 7مرداد به ساكنان بىدفاع اشرف دستور شليك داده بود از كار بركنار شد.
الفرات، يك تلويزيون عرب زبان رژيم آخوندى كه ارگان رسمى مجلس مجلس اعلاى انقلاب اسلامى عراق محسوب مىشود، اعلام كرد: ”در پى انفجارهايى كه در شهر خالص روى داد، شوراى استان ديالى مدير پليس استان به نام عبدالحسين الشمرى را از منصبش بركنار كرد. شوراى استان ديالى تصويب كرد كه شهر خالص يك شهر آسيب ديده است. اين انفجار باعث شد كه بيش از 200نفر شهيد و زخمى شوند».

سرلشگر شمرى در جريان تهاجم وحشيانه نيروهاى عراقى در 6 و 7مرداد ماه گذشته به شهر اشرف و شهادت 11 مجاهد و ربودن 36تن از آنان نقش سركردگى داشت و متعاقباً به نحو وقيحانهاى ادعا كرد مجاهدين اشرف داراى 17000 قطعه سلاح هستند. جنايتكار مزبور هم‌چنين در 11مردادماه اعلام كرده بود كه ساكنان اشرف 30روز مهلت دارند تا خاك عراق را ترك كنند و در صورت عدم خروج از قرارگاه اشرف، اقدامات نظامى عليه آنها براى اخراجشان به زور، اتخاذ خواهد شد.

مجاهدان اشرف در همان زمان اين اظهارات را به سخره گرفتند. كميته بينالمللى حقوقدانان در دفاع از اشرف نيز در 12مردادماه با ارسال نامهيى خطاب به وى اعلام كرد:
”نسبت به رفتار سركوبگرانه شما و نيروهاى تحت فرمان شما عليه ساكنان اشرف اخطار داده و به شما اعلام مىكنيم كه اقدامات شما از 6مردادماه به بعد عليه ساكنان اشرف از مصاديق بارز جنايت عليه بشريت و جنايت جنگى است و مورد تعقيب و پيگرد بينالمللى قرار خواهد گرفت ”.

متعاقباً دادگاه ملى اسپانيا در روز 20شهريور حكم دادگاه تحقيق مبنى بر تحقيق پيرامون جنايت جنگى عليه ساكنان اشرف را قطعى و اعلام كرد بر اساس آن مقامات عراقى مىتوانند در مورد نقضهاى صورت گرفته در مورد ساكنان اشرف تحت تعقيب قرار مىگيرند.

******

از سوى ديگر در پى انتشار تعداد آراء صندوقهاى انتخاباتى در عراق كه توسط رسانههاى اين كشور منعكس گرديده است نتايج حيرت انگيزى به دست آمده كه بيش از پيش مؤيد منتهاى نفرت و انزجار مردم عراق از رژيم آخوندى و كميته سركوب اشرف در دولت مالكى است.

جاسوس موفق ربيعى تنها 1315 رأى به‌دست آورده و از دور انتخاباتى و نمايندگى پارلمان كنارگذاشته شده است. او همان مزدورى است كه مدعى مغزشويى ساكنان اشرف بود و مىگفت به دستور مالكى مىخواهد حضور مجاهدين در عراق را براى آنها تحملناپذير نموده و با برپا كردن نقاط كنترلى و گشت و بازرسى دست به حمله به ساكنان اشرف بزند و يكايك آنها را از دم تيغ بگذراند.

ربيعى: «3418 انسان مغزشويى شده يعنى 15 يا 20نفر مغزهاى اين افراد را شستشو داده‌اند پسران و دختران جوان، تقريباً 1000 زن جوان و نيز بيش از 1000 مرد جوان با آموزش بسيار بالا روى سلاحهاى بسيار خطرناك هستند.

مجرى: و مانع مى‌شوند و مانع مى‌شوند از ديدار سازمانهاى…
ربيعى: مانع مىشوند كه ساكنان حتى با خانواده‌هايشان نيز تماس بگيرند يعنى خانواده‌هاى آنها كه از ايران مى‌آيند. خانواده وقتى مىخواهد مىآيد كه فرزندش را ببيند و ببرد اينها مانع مى‌شوند، مانع آنها مى‌شوند
ما اقداماتى تصاعدى و تدريجى داريم ولى عجله نمىكنيم اين در واقع يك مسألهٴ سياسى انسانى داراى بعد تروريستى و بعد امنيت ملى در داخل عراق با ابعادى منطقه‌‌يى و ابعادى بينالمللى با گامهايى تدريجى مى‌باشد يعنى به تدريج حضور آنها در عراق را تحملناپذير بكنيم.
. الآن تقريبا 50 كيلومتر مربع از خاك عراق توسط يك سازمان تروريستى اشغال شده است. اما بتدريج نيروهاى امنيتى عراق وارد قرارگاه مىشوند و نقطه كنترلى برپا مىدارند و گشت داير مىكنند و بازرسى مىكنند و دست به حمله مىزنند، چرا كه ما حقيقتا مطمئن نيستيم چونكه در درون قرارگاه ممكن است كه سلاح باشد. و شايد كه درون قرارگاه آدمهاى تروريستى هم اكنون وجود داشته باشند. تصوير داخلى قرارگاه براى ما روشن نيست.»

وجدان ميخائيل وزير به اصطلاح حقوقبشر مالكى تنها 203 رأى به‌دست آورده و از دور انتخاباتى و نمايندگى پارلمان كنارگذاشته شد. وجدان ميخائيل كه قبلاً در ژنو گفته بود موظف است به دستور مالكى زندانى از قرارگاه اشرف بسازد، دو هفته پيش براى جلب حمايت فاشيسم دينى حاكم بر ايران اعلام كرد:
« اعضاء سازمان خلق كه از دهها سال پيش در اين قرارگاه مستقر هستند پناهنده سياسى نيستند… كه آنها يك سازمان نظامى هستند و خلع سلاح شده نيستند و فقط در صورتيكه بهعنوان افراد نادم از قرارگاه خارج شوند با آنها همكارى مىشود.»

وجدان ميخائيل كه فاقد هرگونه علم و اطلاع حقوقى است افزود: ساكنان اشرف حفاظت شده نيستند و بايستى به ايران برگردند زيرا قوانين و كنوانسيونهاى مربوط به حفاظت با وضعيت آنها همخوانى ندارد چرا كه از كشورى كه در حال جنگ باشد يا از درگيرى در مشكل باشد نيامدهاند.
خانم وجدان ميخائيل هم‌چنين تعجبش را از مخالفت ساكنان اين قرارگاه به انتقال به نقطه ديگرى در خاك عراق ابراز كرد!

اكنون مردم عراق پاسخ تعجبهاى وزير به اصطلاح حقوقبشر مالكى را با 203 رأى دادند تا بيشتر نسبت به عواقب خوش خدمتى فاشيسم حاكم بر ايران تعجب نمايد!

طبق آمار و ارقام منتشر شده، على اللامى يكى از كارگردانان تحت امر رژيم آخوندى براى ريشهكنى بعث و حذف شخصيتهاى ملى عراق از دور انتخابات تنها 703 رأى آورده و در انتخابات مردود شناخته شد.

ابو مهدى مهندس تروريست مزدور رژيم نيز 2018 رأى از دور انتخابات و نمايندگى پارلمان حذف شد.
هم‌چنين سه وزير ديگر مالكى و دبير شوراى وزيران او با رأيهاى اندك از دور انتخابات و نمايندگى پارلمان حذف شدند. وزير حمل و نقل با 641 رأى، وزير دفاع با 578 رأى، وزير مهاجرت با هزارو هفتاد رأى و على عَلّاق دبير شوراى وزيران، با هزارو 69 رأى از دور انتخابات و نمايندگى پارلمان حذف شدند.

تنها على دباغ سخنگوى مالكى كه به شيوه كردان به خود عنوان دكترا داده بود تنها با پنج هزار و ششصد و يك رأى در ليست مالكى به نمايندگى انتخاب شده است.

از سوى ديگر در استان ديالى دكتر عبدالله جبورى رئيس نخستين كنگره همبستگى در اشرف كه حمايت 5 ميليون و دويست هزار مردم عراق از مجاهدين را اعلام كرد بهعنوان نخستين نماينده مردم استان ديالى انتخاب گرديد.

رژيم آخوندى با فرافكنى در يك واكنش جنونآميز نسبت به نتايج انتخابات و شكست استراتژيك خود در انتخابات عراق، انفجارات مزدوران خود در شهر خالص را كه 97 كشته و 120 زخمى برجاى گذاشت به مجاهدين نسبت داد.
يك شبكه عرب زبان تلويزيون رژيم به نام الفرات گفت: «همه نشانهها حاكى از اين است كه سازمان تروريستى خلق با همكارى القاعده و بعثيهاى صدامى اين انفجار را ترتيب دادهاند.»
يك سخنگوى مجاهدين در اين باره گفت:«چنانچه مزدوران رژيم جرأت دارند براى اثبات ادعاى خود به دادگاه اسپانيا بيايند تا به جرم همين انفجارات و ديگر جنايتهايشان مورد محاسبه و مؤاخذه بينالمللى قرار گرفته به كيفر جنايتهاى ضدانسانى خود برسند.»

گزارشگر ویژه سازمان ملل: اعدامهای ایران برای ارعاب مردم و خاموش کردن ناآرامی ها

چهارشنبه، ۱۱ فروردین ۱۳۸۹ / ۳۱ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

عفو بین الملل روز دوشنبه ۲۹ مارس مصاحبه با فیلیپ آلستون, گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد اعدامهای غیرقضایی, فوری و خودسرانه را منتشر کرد. خلاصه ای از این گزارش را ملاحظه می کنید:

در دوران اعتراضهای مردمی به انتخاب مناقشه انگیز ریاست جمهوری سال گذشته افزایش قابل توجهی در آمار اعدامها وجود داشت.

وقایع اخیر در ایران به نگرانیهایی منجر شده است مبنی بر اینکه مقامات ایرانی بار دیگر از اعدام به عنوان ابزاری برای محاکمه و خاموش کردن ناآرامی سیاسی, ارعاب مردم و ارسال این پیام که مخالفت تحمل نخواهد شد استفاده میشود.
در دوران اعتراضهای مردمی به انتخاب مناقشه انگیز ریاست جمهوری سال گذشته افزایش قابل توجهی در آمار اعدامها وجود داشت. گرچه بسیاری از اعدامها به خاطر جرائم جنایی قبل از ناآرامی بود, ولی به آنهایی که در اعتراضها شرکت داشتند پیام ترسناکی میداد.
طی ۸ هفته, از انتخابات ژوئن تا مراسم تحلیف مجدد رئیس جمهور محمود احمدینژاد در اوایل ماه اوت ۱۱۲ نفر - - نزدیک به یک سوم کل سال - - اعدام شدند.

در سال ۲۰۰۹ در کل ۳۸۸ نفر در ایران اعدام شدند - - که بیشترین آمار ثبت شده توسط عفو بینالملل در سالهای اخیر است.
این آمار که توسط سازمانهای مختلف حقوق بشری, ازجمله عفو بینالملل, گردآوری شده است, نشان میدهد که آمار سالانه اعدامها از ۴ سال پیش تا کنون که احمدینژاد برای اولین بار انتخاب شد تقریباً ۴ برابر شده است. بسیاری از این اعدام شدگان از دادگاههای منصفانه برخوردار نبودند.
حسیبه حاج, معاون مدیر عفو بینالملل در خاورمیانه و شمال آفریقا گفت, ”ادامه افزایش اعدامها در زمانی که ایران با گستردهترین ناآرامی مردمی بعد از انقلاب اسلامی ۱۹۷۹ روبرو بوده است, همراه با چندین بیانیه از جانب مقامات که معترضین را به اعدام تهدید میکند, نشان میدهد که مقامات ایرانی بار دگر برای محاکمه و ارعاب اپوزیسیون و خاموش کردن مخالفت از مجازات اعدام استفاده میکنند.“

”دادگاههای نمایشی“
مجموعه یی از ”دادگاههای نمایشی“ به حلق آویز شدن ۲ نفر در ماه ژانویه منجر شد؛ اولین اعدامهایی که مقامات آن را مستقیماً به ناآرامی کنونی ربط دادند؛ گرچه بعدا روشن شد که این ۲ نفر قبل از زمان انتخابات ریاست جمهوری ماه ژوئن بازداشت شده بودند.

آنها از جمله به ”محاربه“ یا ”دشمنی علیه خدا“ متهم شدند. نسرین ستوده, وکیل یکی از این ۲ مرد, ارش رحمانیپور, به رویتر گفت, ”اعدام به این سرعت و عجله تنها یک توضیح دارد... دولت تلاش میکند از طریق گسترش ترس و ارعاب مانع گسترش این جنبش بشود.
تعداد فزایندهیی از افراد به جرم ”محاربه“ که دارای تعریف مبهمی است , متهم شده اند.

به گفته فیلیپ آلستون, گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد اعدامهای غیرقضایی, فوری و خودسرانه, [محاربه] ”طیف گسترده یی از جرائم را شامل میشود, که معمولاً نسبتاً بد تعریف شده اند و عموماً نوعی ماهیت سیاسی دارند.“

گمان میرود دست کم ۹ تن دیگر, که به دنبال تظاهراتهای مردمی که تابستان گذشته شروع شد و تا پایان ۲۰۰۹ ادامه داشت به مرگ محکوم شدند, در صف اعدام قرار داشته باشند.

اظهارات اخیر عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران به این بدگمانیها منجر شد که این احکام با انگیزه های سیاسی بوده اند. او با اشاره با وضع احکام اعدام برای گروهی از معترضین گفت: ”نظام اسلامی امروز مخالفان و معاندان خود را قاطعانه جای خودشان نشانده است. مردم اجازه نخواهند داد چنین وقایعی بار دیگر در کشور رخ بدهد.“

سازمان عفو بین الملل در ادامه گزارش خود پیرامون اعدامهای خودسرانه می نویسد: بزرگترین آمار اعدامهای فوری در سال ۱۹۸۸ بود. گمان میرود در به اصطلاح ”قتل عام زندانیان“ بین سال ۱۹۸۸ و ۱۹۸۹ تا ۵,۰۰۰ تن - - که بسیاری از آنها زندانیان سیاسی بودند - - کشته شدند.

عفو بین الملل تأکید می کند که این سازمان در آن زمان آن را ”قتل عام عمدی مخالفان سیاسی“ توصیف کرد. بسیاری از آنها اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران

ولی سایرین اعضای احزاب سیاسی سکولار و چپی بودند که تهدید برای نظامی اسلامی ایران تلقی میشدند. در بسیاری موارد, ”دادگاههای“ آنها تنها چند سؤال توسط اعضای هیأتی را شامل میشد که زندانیان آن را ”کمیسیون مرگ“ مینامیدند.

احیا مجازات مرگ
آمار اعدامها در سالهای ۱۹۹۰ کاهش یافت. (احکام مرگ پس از قیام دانشجویی در ۱۹۹۹ تصویب شد, ولی به اجرا گذاشته نشد.) .
به دنبال انتخاب رئیس جمهور احمدینژاد در سال ۲۰۰۵, که قول داده بود نظم عمومی را بهبود ببخشد, علیه ”آدمکشان و اوباش“ اقدام کند و ایران را به ارزشهای اصیل جمهوری اسلامی بازگرداند, اعدامها بار دیگر به سرعت افزایش یافت.

تعداد اعدامهای مجرمین نوجوانی مانند دلارا دارابی که در ماه آوریل اعدام شد, افزایش یافت.
افرادی که به خاطر ارتکاب جرم در زمانی که زیر ۱۸ سال سن داشتند محکوم به مرگ شدند.

ایران یکی از معدود کشورهایی است که در نقض آشکار قانون بینالمللی به اعدام مجرمین نوجوان ادامه میدهد. به گفته فیلیپ آلستون گزارشگر ویژه سازمان ملل, ”هیچ کشوری سعی نمیکند به عنوان یک اصل از آن دفاع کند.

این به روشنی غیر قانونی است. ولی با وجود این, ایران نه تنها به محاکمه نوجوانان ادامه میدهد, بلکه آنها را در ابعاد قابل توجهی اعدام میکند.“

حتی قبل از قیام تابستان گذشته, علائمی وجود داشت مبنی بر اینکه دولت احمدینژاد به شدت از مجازات اعدام به عنوان شیوه یی برای متوقف کردن قیام در مناطقی که دارای اقلیتهای بزرگ قومی هستند استفاده میکند.

حملات بمبگذاری در استانهای عرب خوزستان و مناطق قوم بلوچ در استان سیستان و بلوچستان در سالهای اخیر با موجی از اعدامهای علنی همراه بوده است.

برخی از افراد محکوم شده در ”اعترافهای“ تلویزیونی نشان داده شدند که گمان میرود زیر شکنجه یا سایر سختیها از آنها استخراج شده است.

احسان فتاحیان, که در سال ۲۰۰۸ دستگیر و به تعلق به یک گروه اپوزیسیون کردی محکوم گردید, در نوامبر گذشته اعدام شد. در نامه یی که ۲ روز قبل از حلق آویز شدن, فرستاده است او گفت که حکم اصلی او افزایش یافته چرا که از ظاهر شدن در برابر دوربین برای اقرار به جنایاتی که مرتکب نشده سرباز زده است.او مدعی شد که این اقدام در نتیجه فشار از نیروهای امنیتی و سیاسی در خارج قضائیه بوده است.”.

از هنگام ناآرامی های سال گذشته تعدای از اکراد ایرانی که به خاطر جرایم سیاسی به مرگ محکوم شده اند افزایش یافته است.

این گزارش می افزاید: صدها و شاید هزاران نفر اینک در ایران در انتظار اعدام هستند. برخی اوقات اثبات بی گناهی شان می تواند سالها طول بکشد.

عفو بین الملل با یک زندانی که سالها منتظر اعدام بوده است قبل از اینکه حکمش سرانجام کاهش داده شود صحبت کرده است. در یک مصاحبه تلفنی او از زندان گفته است: ”آیا شما هیچگاه تجربه گرفتن یک حکم مرگ را داشته اید؟ آیا به دوستان, والدین, برادر, خواهر و خویشاوندان شما تا به حال گفته اند که یک قوم و خویش نزدیک شما امشب قرار است اعدام شود؟ آیا می توانید وحشت و هول و هراس شنیدن چنین خبری را درک کنید؟ ولی من قرار است که دو تن از اقوام نزدیک و خانواده ام چنین وضعیتی را داشته اند نه فقط برای یک شب و دو شب یا چند شب, بلکه برای دوره یی بیش از دوهزار شب.”

نامه نمایندگان کنگره آمریکا به اوباما: آمریکا باید در کنار هزاران ایرانی که علیه رژیم قیام کرده اند بایستد

چهارشنبه، ۱۱ فروردین ۱۳۸۹ / ۳۱ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

۶۹ نماینده کنگره آمریکا در نامه‌یی به باراک اوباما نوشتند آمریکا باید کنار هزاران ایرانی که علیه رژیم ایران قیام کرده‌اند و حکومت را به چالش کشیده‌اند، بایستد.
این نامه که توسط ترنت فرانکز تدوین شده است، توسط ۶۸ نماینده دیگر از نمایندگان کنگره آمریکا به امضا رسید.
در بخشهایی از این نامه خطاب به باراک اوباما آمده است: اظهارات قاطعانه شما در نخستین گزارشی که پیرامون وضعیت کشور ایراد کردید، مبنی بر این‌که هرگاه دولتمردان ایران به تعهدات خود پایبند نمانند، باید به دور از هرگونه تردیدی منتظر پیآمدها و عواقب بیشتری باشند، موجب دلگرمی ما گشت». گرچه تداوم مجازاتهای اقتصادی و انزوای بین‌المللی ایران از اهمیت برخوردار است، ولی ما بر این باوریم که جنبش اعتراضی مردم ایران برای این رژیم تهدیدی بزرگتر محسوب می‌شود. از این رو ما از شما می‌خواهیم از ناراضیان ایران که برای کسب آزادی و دموکراسی پیکار می‌کنند، حمایت و پشتیبانی کنید.
آمریکا باید در کنار هزاران ایرانی بایستد که علیه رژیم خود قیام کرده‌اند و آن حکومت را به چالش کشیده‌اند. ما ‌باید خواهان آزادی همه زندانیان سیاسی، توقف شکنجه، تجاوز جنسی و دیگر موارد آشکار نقض حقوق بشر در ایران باشیم.

نمایندگان کنگره آمریکا در نامه خود به اوباما با یادآوری تعهد اخلاقی آمریکا نسبت به مردان و زنانی که برای دستیابی به آزادی هرگونه خطری را به جان می‌خرند می‌نویسند: مخالفان ایرانی به مبارزه خود ادامه خواهند داد و ما نباید آنان را در این راه تنها بگذاریم».
این نمایندگان در مورد اهمیت دسترسی مردم ایران به اینترنت می‌نویسند: جنبش آزادیخواهی ایران عمدتاً در عرصه اطلاع‌رسانی به مردم، سازماندهی‌اعتراضها و خبررسانی به جهان در مورد نقض خشن حقوق بشر در این کشور نیازمند اینترنت است. وظیفه ماست که معترضان ایرانی را در دور زدن سانسور دولتی و دسترسی آزاد آنان به فنآوری اینترنتی یاری دهیم.

ايرانيان آزاده، همزمان با اجلاس وزراى خارجه جى هشت، دست به تظاهرات زدند
تظاهرات حاميان مقاومت در تورنتوي كانادا- آرشيو
تظاهرات حاميان مقاومت در تورنتوي كانادا- آرشيو
همزمان با برگزارى اجلاس وزراى خارجه جى8، تظاهراتى توسط ايرانيان آزاده و حاميان مقاومت ايران در كانادا برگزار گرديد.
هموطنان در اين تظاهرات خواهان اجراى تحريمهاى شديد عليه رژيم آخوندى و قطع روابط اقتصادى و ديپلوماتيك دولتها با آن شدند.

اين تظاهرات توسط خبرگزارى و تلويزيون رويتر، تلويزيون سى.بى.سى و تلويزيون كانال آن منعكس شد.
تلويزيون رويتر با دوتن از دستاندركاران تظاهرات مصاحبه كرد.

۱۳۸۹ فروردین ۱۰, سه‌شنبه

گفتگوی روزنامه اشتوتگارترناخریشتن با مریم رجوی: ”تحریمات به مردم ایران یاری می رسانند”

سه‌شنبه، ۱۰ فروردین ۱۳۸۹ / ۳۰ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

اشتوتگارتر ناخریشتن، ۳۰ مارس ۲۰۱۰

برلین – رهبر مقاومت ایران مریم رجوی در جریان دیدارش از برلین خواستار اعمال تحریمات سخت علیه ایران میشود. وی میگوید که رفتار جامعه بین المللی برای کشورش از اهمیت بسزایی برخوردار است. سؤال: خانم رجوی، ادامه تحولات در ایران را چگونه ارزیابی می کنید؟
قیامها و اعتراضات ادامه پیدا می کنند. بازگشتی به شرایط قبل از شروع ناآرامیها وجود نخواهد داشت. علیرغم اینکه رژیم هزاران تن از شهروندان را دستگیر و بسیاری از آنها را در دادگاههای نمایشی به مرگ محکوم کرده است, اما مقاومت همواره بالا گرفته است. تازه همین اخیرا مناسبتهای مربوط به جشنهای سال نو ایرانی به اعتراضات وسیع مردمی راه بردند. رژیم آخوندی امروزه بسیار آسیب پذیرتر می باشد. از همین روست که رفتار جامعه بین المللی به این میزان اهمیت دارد.

سؤال: برنامه اتمی ایران از چه ماهیتی برخوردار است – آیا این نشانه یی از یک نوع اعتماد به نفس ملی و سطح علوم ایرانی است و یا واقعا در خدمت اهداف تجاوزکارانه است؟
این برنامه اتمی مطلقا هیچ ربطی با غرور ملی و اعتماد بنفس مردم ایران ندارد. این به هیچ وجه نشان ملی نیست, بلکه یک بار و فشار برای تمامی مردم است, زیرا بسیار پرهزینه و مغایر با منطق و خردمندی اقتصادی است. این پروژه به وضوح تلاشی از سوی آخوندها برای دستیابی به تسلیحات اتمی است و مطمئنا از ماهیت غیرنظامی برخوردار نیست. رژیم میخواهد با این پروژه کلیتِ جامعه جهانی را تحت فشار و شانتاژ قرار دهد. آخوندها بدون تغییر روی هدف غایی خود پافشاری می کنند که همانا استقرار یک امپراتوری اسلام گرا در کل منطقه خاورمیانه است.

سؤال: کشورهای تشکیل دهنده جامعه جهانی الان در حال بحث برای تشدید تحریمها هستند. آیا این تحریمات کمک کننده هستند و یا فقط به مردم ضرر می رسانند؟
خیلی صریح بگویم: تحریمها به مردم ایران یاری می رسانند. تحریمها باید سپاه پاسداران ایران را هدف قرار دهند. آنها عاملان سرکوب در داخل کشور هستند, آنها از رژیمهای بنیادگرا در منطقه حمایت می کنند و آنها برنامه اتمی را کنترل می کنند. همزمان سپاه پاسداران قویا درگیر معاملات تجاری با غرب می باشد. بنابراین درآمد حاصله از این تجارت مستقیما در سرکوب مردم ایران هزینه میشود. و آنچه که در ورای آن باقی می ماند به حساب [مقامات رژیم] در بانکهای خارج سرازیر می شود. از اینروست که مردم ایران از تحریمها بسیار استقبال می کنند.

سؤال: تحریمها باید در چه زمینه هایی باشند؟
ما نیاز به تحریم نفتی, توقف در انتقال تکنولوژی پیشرفته و بایکوت سیاسی و دیپلوماتیک داریم.

سؤال: سیاست آلمان چه نقشی در این رابطه باید ایفا کند؟
آلمان باید یک موضع سخت در قبال رژیم ملایان اتخاذ کند. من از دولت آلمان میخواهم که از ۳۴۰۰ رزمنده آزادی در کمپ اشرف حمایت کند. این کمپ که متعلق به مجاهدین خلق است در ماه ژوئیه ۲۰۰۹ مورد تهاجم قرار گرفت, ۱۱ نفر کشته و ۳۶ تن از ساکنان آن بمدت ۷۲ روز به گروگان گرفته شدند. آلمان باید مصرانه از سازمان ملل خواستار برعهده گرفتن نقش فعالتری در نظارت و کنترل شرایط اشرف بشود.

سؤال: آیا شما تغییر سیاستی را در آلمان مشاهده می کنید؟
اکنون زمان آن فرا رسیده است که آلمان سیاست خود را تغییر دهد. کلیه تلاشها به منظور ایجاد تغییر از جمله از طریق ارتباطات تجاری به پایان خود رسیده اند. مذاکرات طولانی اتمی نیز هیچ ثمری نداشته اند. از طرف دیگر مشخص است که دخالت نظامی از خارج نیز راه حل نیست. ما نیاز به یک راه حل ایرانی داریم. این راه از طریق همکاری با مقاومت ایران میسر است.
از نوربرت والت

رئیس آژانس اتمی دعوت رژیم ایران را برای سفر به ایران رد کرد

سه‌شنبه، ۱۰ فروردین ۱۳۸۹ / ۳۰ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

یوکیا آمانو رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی به برخی کشورهای آمریکای لاتین از جمله برزیل وآرژانتین سفر کرد. وی در این سفر تصریح کرد که رژیم ایران به سؤالات آژانس در مورد برنامه اتمی اش پاسخ نداده است. وی تأکید کرد که دعوت رژیم ایران برای سفر به تهران را نیز رد کرده است. یوکیو آمانو: نمی خواهم برای احوالپرسی به ایران بروم

یوکیو آمانو رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی برای یافتن راه حلی بر سر بحران اتمی رژیم ایران به برزیل یکی از اعضای موقت شورای امنیت سفر کرد، تا با مقامهای این کشور گفتگو کند.

یوکیو آمانو پس از ملاقات با وزیر خارجه برزیل در ریودوژانیرو پایتخت این کشور گفت: از سوی رژیم ایران برای مذاکره درباره برنامه هسته یی اش به این کشور دعوت شده است اما در حال حاضر هنوز تاریخی برای این سفر در نظر نگرفته است. زیرا نمی خواهد تنها به تهران رفته و با مقامات این رژیم احوالپرسی کند بلکه نیاز به یک طرح روشن سیاسی و چارچوبهای عملی است.

آمانو در اولین گزارش خود به شورای حکام آژانس برای نخستین بار فاش ساخت در تلاش است تا به سلاح هسته یی دست یابد. وی درباره این گزارش خودگفت تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده، ما را به آنجا رساند که از رژیم ایران بخواهیم ابهامهای موجود در برنامه اتمی اش را روشن کند. کاری که از حدود یک سال و نیم قبل موفق به انجام آن نشدیم.

همزمان با سفر آمانو به برزیل، انگلستان نیز فشار خود را بر این کشور برای جلب حمایت آن از تحریمهای جدید علیه رژیم ایران افزایش داد. نیکلاس هوپتون مقام ارشد دفتر امور خارجی انگلستان روز سه شنبه گفت ”اکنون لحظه بسیار کلیدی برای برزیل است تا نشان دهد می توان روی این کشور حساب کرد و آماده است مسئولیت عضو شدن در شورای امنیت و اتخاذ تصمیم دشوار تحریم علیه رژیم ایران را بپذیرد.“
تلویزیون رویتر

ایاد علاوی با انتقاد شدید نسبت به دخالتهای رژیم ایران گفت: ایران نمی تواند هرکسی را می خواهد بر عراق تحمیل کند

سه‌شنبه، ۱۰ فروردین ۱۳۸۹ / ۳۰ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

علاوی گفت امروز ایران در تمامی جزئیات زندگی در عراق دخالت می کند و می خواهد هر کس و هر وضعیت و هر ساختاری که می خواهد را بر عراق تحمیل کند.

تلویزیون الشرقیه ۳۰ مارس ۲۰۱۰ (۱۰ فروردین ۱۳۸۹) –ایاد علاوی رئیس ائتلاف العراقیه به شدت دخالت های ایران در امور داخلی عراق را مورد انتقاد قرار داد و گفت نه ایران و نه غیر ایران نمی توانند آنچه می خواهند را بر عراقیان تحمیل کنند.

علاوی در سخنان خود در برابر شماری از کسانی که به خاطر پیروزی ائتلاف العراقیه به دیدار وی رفته بودند گفت امروز ایران در تمامی جزئیات زندگی در عراق دخالت می کند و می خواهد هر کس و هر وضعیت و هر ساختاری که می خواهد را بر عراق تحمیل کند.

علاوی گفت عراقی عراقی است و اجداد ما در برابر انگلیس بزرگترین امپراتوری جهان با سلاحهایی ساده ایستادند وبه همین دلیل امپراتوری انگلیس در خاک عراق فروپاشید و از آن عقب نشینی کرد و لذا نه ایران و نه غیر ایران نمی توانند بر عراق حکم برانند و یا اینکه آنچه می خواهند را بر ما تحمیل کنند.

علاوی گفت این برای ایران به عنوان یک همسایه مسلمان عیب است که به این شکل در امور داخلی عراق دخالت کند و این مطلقا مردود و غیر قابل قبول است. علاوی گفت که نبرد بنای عراق از الان شروع شده یا بنای عراقی تهی از مشکلات و تفرقه و بر اساس مساوات و مشارکت واقعی و یا فروپاشی عراق در نتیجه این دخالت ها که تلاش می کنند تا به ارزش و کرامت و وحدت عراق خدشه وارد سازند.

علاوی ابراز تأسف کرد که الان رفتن به سمت شرق بسیار مهمتر از رفتن به سمت غرب و یا جنوب و یا شمال عراق شده همانطور که رفتن به ایران بسیار مهمتر از رفتن به سمت یک کشور برادر عربی شده است.

علاوی گفت بهترین مثال برای اثبات این حرف اجلاس اخیر سران عرب بود که عراق را در این اجلاس وزیر خارجه آن نمایندگی می کرد و سؤال کرد که آیا این کشور رئیس جمهور و دو معاون و نخست وزیر ندارد ؟».


۱۳۸۹ فروردین ۸, یکشنبه

هادی خرسندی.سفر به قلب مجاهدین.........


نرسیدم. نرسیدم شب عیدی سایت را نو کنم. سفر پشت سفر.

این آخری حیاتی بود. شرکت در مراسم خاکسپاری «هنگامه» دختر مرضیه و مادر جانان. رفتم به دیار شهرک اقامتگاه مجاهدین در حومه‌‏ی پاریس. تا به حال اینهمه مجاهد ندیده بودم. مجاهد زنده! مردان همه شیک و پیک و کراواتی با کت و شلوار نو و تروتمیز و زنان با روسری و صورت‌های طبیعی چاقو نخورده! (راستی بعضی از جراحان ایرانی که دماغ عمل میکنند چنان سنگ تمام میگذارند که انگار میخواهند وزن طرف را هم کم کنند.)

در میان جماعت مجاهد چندتنی که نامشان را شنیده بودم دیدم و چندتن را هم که میخواستم ببینم ندیدم. «جانان» مرا هم دعوت کرد یا دستور داد که پشت میکروفن بروم و شعری را که مادرش دوست میداشت بخوانم. سروده‌‏ای را خواندم که درباره‌‏ی هنگامه بود و خرش. تلفنی به من گفته بود که «خودم و خرم را از لالون بیرون کردند.» (لالون دهي است در شمال شرقي تهران که خانم مرضيه باغچه‌ای در آنجا داشت و به نفع مقام معظم رهبری مصادره شد.)

از زبان خرک گفته بودم. در آرشیو 2006 هستش.

خدايا خود تو ميداني که مخلص
به دور از باور مرضيه بودم

من آن خوش نغمه را هرگز نديدم
نپنداري خر مرضيه بودم

الاغي مال بعد از انقلابم
که در بوم و بر مرضيه بودم

نه در دررفتنش بودم شريکش
نه من همسنگر مرضيه بودم

شعور درک موسيقي ندارم
وگرنه نوکر مرضيه بودم

ندارم جُرم مخصوصي جز اينکه
الاغ دختر مرضيه بودم

به قرآن دوستدار رهبرم من
خدايا حضرتعبّاسي خرم من!

فیلم خودم را که در کانال مجاهدین دیدم از بی‌کلاهی خودم خوشم نیامد. ولی آنجا برش داشته بودم به احترام هنگامه و به احترام حاضران از جمله مرضیه و مریم خانم و همسر خودم که بین آن دو نشسته بود.
فرداش آدم معتبری از مجاهدین زنگ زد که ملاحظه‌ای بابت پخش خبرت از سوی ما نداری؟ خوشم آمد از برخوردشان. گفتم نه والله فقط کچلی مرا زیاد نشان ندهید!

برگفته شده از سایت اصغر آقا.

نوشته ای از استاد هادی خرسندی.

روزنامه الدستور:
يكصد نماينده مجلس فدرال آلمان، خواستار تضمين حفاظت اشرف شدند
مريم رجوي در سفر به آلمان
مريم رجوي در سفر به آلمان
روزنامه الدستور اردن، بيانيه صد نماينده مجلس فدرال آلمان در دفاع از ساكنان اشرف را منعكس كرد و نوشت: در جلسه‌يى كه در مجلس آلمان با حضور خانم مريم رجوى و شمارى از نمايندگان و رؤساى كميسيونهاى پارلمان از احزاب حاكم و اپوزيسيون برگزار شده، بيانيه بيش از 100تن از نمايندگان مجلس فدرال آلمان ـ بوندستاگ ـ و شمارى از نمايندگان مجالس ايالتى اين كشور در دفاع از ساكنان اشرف و حمايت از قيام مردم ايران اعلام شد.
در اين بيانيه، نمايندگان مجلس آلمان بر ضرورت ”دخالت فورى سازمان ملل براى تضمين حفاظت ساكنان (اشرف) در مقابل تهديد جابجايى اجبارى و كشتار آنان“ تأكيد كردند و خواهان آن شدند كه ”بايد سازمان ملل را كمك كرد تا مسئوليتهايش را در قبال اعدام و كشتار و نقض حقوقبشر در ايران و هم‌چنين حفاظت مخالفان ايرانى در اشرف را برعهده بگيرد“ .
تقلاى مضحك عنتر و لوطى ولايت، براى فرار از انزواى جهانى
پاسدار احمدي نژاد
پاسدار احمدي نژاد
در حالى كه ولىفقيه ارتجاع و گماشتهاش احمدىنژاد، از هيچ ياوه سرايى عليه مظاهر ملى ايران و جشنهاى نوروز و چهارشنبهسورى فروگذار نكردهاند، پاسدار هزار تير در اين روزها به صحنهگردانى نمايشى تحت عنوان آيينهاى نوروزى روى آورده است تا شايد با كشاندن كسى مثل طالبانى و در محذور گذاشتن چند نماينده از كشورهاى همسايه، طرد و انزواى جهانى رژيم را تحتالشاع قرار دهند.

ناظران آگاه اين حركات گماشته خامنهاى را، مانند نمايشهاى شعرخوانى خامنهاى، تلاش و تقلاى مضحك عنتر و لوطى، در تنگناى انزواى جهانى و منفوريت داخلى، ارزيابى مىكنند. چرا كه همه مىدانند، امام شيادشان خمينى از روز اول هرگونه ملىگرايى و ميهنپرستى را كفر مىدانست، ولى چنان از مردم ايران تودهنى خورده، كه حالا پس ماندههايش ناگزير شدهاند به چنين نمايشهاى تحميلى روى آورند.
تلويزيون 24ساعته فرانسه: «جنگ شعارنويسى»
شعارنويسي عليه رژيم ضدبشري و در حمايت از پيشوايان آزادي
شعارنويسي عليه رژيم ضدبشري و در حمايت از پيشوايان آزادي
تلويزيون 24ساعته فرانسه از طريق شبكه آبزرور كه شامل 2000نفر از بينندگان معمولى آن است، گزارشهايى را در اختيار بينندگان خود قرار مىدهد.
اين تلويزيون، يكى از اين گزارشها را به ايران اختصاص داده و از آن با عنوان جنگ شعارنويسى در تهران نام برد.
مجرى تلويزيون گفت:
اعضاى اپوزيسيون در ايران با استفاده از شعارنويسى پيام خودشان را بديگران مىرسانند و نيروهاى بسيجى طرفدار دولت با آن مقابله مىكنند. عسل يكى از بينندگان ما در تهران است، او مىگويد:

«ايرانيان آزادى بيان ندارند براى همين از ديوارهاى شهر و يا تابلوهاى تبليغاتى استفاده مىكنند تا نظر خودشان را بيان كنند و حرفشان را بزنند. نوشتن روى ديوارها از سالها پيش و از سالهاى انقلاب 1357 شروع شد و اين يك سنت شده است.
حالا نيروهاى هوادار رژيم شروع به استفاده مجدد از اين سنت كردهاند. نيروهاى اپوزيسيون روى ديوارها شعار مىنويسند مثل مرگ بر ديكتاتور بعد نيروهاى هوادار رژيم مىآيند و شروع به نوشتن روى آنها مىكنند. اين يك نوع جنگ بين مخالفين رژيم و نيروهاى هوادار رژيم است. تفاوت آن در اين است كه كسانى كه با رژيم مخالفت مىكنند بايستى مخفيانه اين كار را بكنند اما نيروهاى هوادار رژيم اين كار را آزادنه انجام مىدهند. خطرى براى آنها ندارد و شعارها را پاك مىكنند. ولى نوشتن شعار توسط اپوزيسيون شجاعت زيادى لازم دارد.»

گزارش مجلس ملی فرانسه.شورای ملی مقاومت ایران در سال 2002 برنامه اتمی رژیم ایران را که تا آن تاریخ مخفیانه و بدون اطلای آژانس دنبال میشد را فاش کرد.


شنبه، ۰۷ فروردین ۱۳۸۹ / ۲۷ مارس ۲۰۱۰

مجلس ملی فرانسه در یک گزارش تحقیقاتی درباره برنامه اتمی رژیم آخوندی نوشت : «روز ۱۴ اوت ۲۰۰۲, شورای ملی مقاومت ایران، وجود دو پروژه ناشناخته برنامه هستهیی ایران را فاش کرد. تکنولوژی دوگانهیی که در این دو سایت نهفته بود از بازرسیهای معمول آژانس بینالمللی انرژی هستهیی دور مانده بود. تأسیسات نطنز یک تأسیسات مخفی غنیسازی اورانیم بود». گزارش مجلس ملی فرانسه در ادامه میافزاید: «هنگام بازرسی از مرکز نطنز, مشخص شد این مجتمع طراحی شده تا نزدیک به ۵۰۰۰۰ دستگاه سانتریفوژ را در خود جا دهد, دستگاههایی که اولین نمونههایش توسط شبکه مخفی سازمان داده شده بوسیله عبدالقادر خان تحویل شده بود.
در ادامه گزارش مجلس ملی فرانسه آمده است:
در اراک نیز یک نیروگاه هستهیی آب سنگین بر پا شده بود. این ریل توسط اغلب کشورهای صادر کننده تکنولوژی هستهیی رها شده است, چون به میزان زیادی پلوتونیم تولید میکند که میتواند بسادگی مورد استفاده نظامی قرار گیرد».
گزارش تحقیقاتی مجلس فرانسه توسط ژان میشل بوشرون از گروه سوسیالیست و ژاک مییار, از گروه او .ام.پ (حزب اکثریت حاکم) با عنوان «گسترش هستهیی» تنظیم و در ماه نوامبر گذشته تسلیم مجلس شده بود. متن کامل این گزارش اخیراً ازسوی مجلس ملی فرانسه در ۳۶۵ صفحه منتشر شده است.

۱۳۸۹ فروردین ۷, شنبه

سايت خبرى يوكى پروگرسيو:
گرايش فراحزبى در آمريكا، به حمايت از حفاظت ساكنان اشرف
شهراشرف
شهراشرف
سايت خبرى يوكى پروگرسيو، نوشت: اكثريت نمايندگان هردو حزب كنگره آمريكا به حفاظت از ساكنان كمپ اشرف فراخوان مىدهند.
اين نمونه مهمى از گرايش دوحزبى در كنگره آمريكا بود كه در آن رؤساى دو حزب نسبت به بدرفتارى با پناهندههاى ايرانى در كمپ اشرف در عراق ابراز خشم كردند. در اوايل امسال دهها اعتصاب غذا كننده در مقابل سفارت آمريكا در لندن نشستند كه گلن استرانگ آنرا در اين‌جا در چندين مقاله در سپتامبر و اكتبر گزارش كرد.

يوكى پروگرسيو نوشت: نماينده كنگره باب فيلنر، رئيس كميته امور بازنشستگان نظامى و ايلينا رز لهتينن، رئيس نمايندگان جمهوريخواه در كميته امور خارجى كنگره، بهمراه ده تن از همكارانشان، در يك كنفرانس مطبوعاتى، حمايت اكثريت هردو حزب كنگره را از حقوقبشر و حفاظت ساكنان كمپ اشرف در عراق اعلام كردند.
اكثريت اعضاى كنگره آمريكا كه مشتركاً اين قطعنامه را حمايت كردهاند، شامل 11تن از رؤساى كميتهها، 13تن از رؤساى فراكسيون حزب اپوزيسيون در كميتهها؛ 54تن از رؤساى زير كميتهها؛ 49تن از رؤساى فراكسيون اپوزيسيون در زيركميتهها؛ و 30تن از اعضاى كميته امور خارجى كنگره، هستند.

نماينده رزلهتينن تأكيد كرد كه نظر به نقض مكرر تضمينهايى كه دولت عراق به آمريكا داده است مبنى براينكه با ساكنان كمپ اشرف رفتار انسانى مىشود، آمريكا موظف است كليه اقدامات لازم و مناسب را براى پايبندى به تعهدهاىمان بهعمل آورد. قانونگذار فلوريدا اضافه كرد ما بايد به ساكنان قرارگاه اشرف پيام روشنى بدهيم كه كنگره آمريكا در كنار آنها ايستاده است.

در ادامه گزارش يوكى پروگرسيو آمده است:
نماينده كنگره تد پو، گفت: «مهم است كه ما همواره هشيار باشيم و به ساكنان قرارگاه اشرفنشان بدهيم كه صداى آنها در آمريكا شنيده مىشود… ما در برابر كسانى كه مىخواهند به ساكنان قرارگاه اشرف آسيب برسانند ساكت نخواهيم ماند تا آنها راه شرورانه خود را ادامه بدهند و اشرفيها را در مناطق دورافتاده پراكنده كنند.

نماينده لينكلن دياز بالارت رژيم ايران را رژيم اراذل و اوباش ناميد و اضافه كرد اين بسيار قابل توجه است كه اكثريت كنگره آمريكا در رابطه با يك موضوع مهم و خشونتى كه عليه افراد بيگناه اشرف انجام شده همنظر شوند. بنابراين قطعنامه را به جلسه رسمى كنگره مىبريم و تصويب مى‌كنيم و روى موضوع متمركز خواهيم ماند.

نماينده كنگره باب فيلنر تأكيد كرد دولت آمريكا بايد سازمان ملل را تشويق كند كه نقش بسيار فعالترى در رابطه با كمپ اشرف ايفا كند و نقش تيم مانيتور كننده سازمان ملل در اشرف را به حفاظت كننده از ساكنان ارتقاء دهد تا مطمئن شود كه به حقوق و امنيت آنها احترام گذاشته شده و تمام محدوديتهاى ضدانسانى دولت عراق از آنها برداشته شود.
اعضاى كنگره و مشاوران آنها و همچنين نمايندگان سفارتهاى خارجى، كارشناسان معروف سياست خارجى و شخصيتهاى حقوقبشرى در اين كنفرانس مطبوعاتى شركت داشتند

دولت هلند: جامعه بین المللی باید آماده اقدامات برای مقابله با دستیابی رژیم آخوندی به سلاح هسته یی باشد

شنبه، ۰۷ فروردین ۱۳۸۹ / ۲۷ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

فرهاخن، وزیر امور خارجه هلند، با صدور بیانیه یی اعلام کرد:
دولت هلند مراتب تأسف خود را از عدم همکاری رژیم ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام میدارد و با این موضع آژانس که عدم اجرای پروتکل الحاقی توسط رژیم ایران تردیدهای بسیاری را درمورد ماهیت برنامه هسته یی این رژیم باقی میگذارد، موافق بوده و نسبت به تلاشهای رژیم ایران برای خرید زمان هشیار است. دولت هلند همچنین بر این عقیده است که موضعگیریهای کنونی رژیم ایران هیچ کمکی به باز گرداندن

اعتماد بینالمللی نسبت به ماهیت برنامه اتمی و برنامه موشکی این رژیم نمیکند.

وزارت خارجه هلند همچنین اعلام کرد:
رژیم ایران باید درخواستهای مطرح شده در قعطنامههای شورای امنیت ملل متحد را برآورده کند. در حال حاضر که رژیم ایران این قطعنامه ها را نقض میکند و همزمان شروع به غنی سازی تا مرز بیست درصد کرده است جامعه بین المللی باید آماده اتخاذ تصمیمات مشخص در شورای امنیت باشد.

هلند به تلاشهای خودش در درون اتحادیه اروپا برای اجرای سریع هر قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل ادامه خواهد داد.

در صورتیکه شورای امنیت سازمان ملل متحد تحریمهای جدید را مورد تأیید خود قرار ندهد، هلند بر این عقیده است که تحریمهایی به منظور هدف قرار دادن حکومت و منافع اقتصادی سپاه پاسداران توسط اتحادیه اروپا وکشورهای هم نظر آن باید اتخاذ شود.

بعدی >
تلويزيون الجزيره:
مالكى هنوز باور ندارد كه به تاريخ پيوسته است
نوري مالكي و علي دباغ
نوري مالكي و علي دباغ
تلويزيون الجزيره گفت: با پيروزى ليست العراقيه در انتخابات پارلمانى، اولين صفحه از مأموريت پيچيده بسته شد. … اما نورى مالكى هنوز باور ندارد كه وجودش بر حكومت به گذشته پيوسته است. او هم‌چنان از تمام ابزارهاى سياسى و قانونى براى از بين بردن رقيبش اياد علاوى و ليستش استفاده مى‌كند.
وى نامه‌اى خطاب به دادگاه فدرال ارسال كرده و سؤال كرده است كه چه كسى دولت را براساس قانون اساسى تشكيل مى‌دهد.

هادی خرسندی و نقدی کوتاه در مورد هنرمندان ایران.

بهارم دخترم از خواب برخیز - شکرخندی بزن شوری برانگیز

دلکش چه شد؟ گوگوش چه کرد؟ مهستی کجا رفت؟ هایده چه کشید؟ سوسن چه دید؟ الهه چه گفت؟ حمیرا چه میکند؟ و مرضیه چه میخواست؟
صدای بهاری مرضیه که در فضای باز، با نسیم بهاری درمیآمیخت، و خودش بالای سر دخترش نشسته بود، تابلوئی زیبا بود. به زیبائی تابلوهای ونگوگ نقاش که او نیز قدری آنسوتر آرمیده بود.
یادم رفته بود بگویم که بعد از اللهاکبر و لا الله ... موسیقی آمد. بعد از موسیقی هم طنز آمد! شادی آمد. حال و هوا تلخ بود اما غمانگیز نبود چرا که نهایتاً راه به تجلیل و بزرگداشت هنرمندی میبرد که صدها نفر برای همدردی با او گرد آمده بودند.
من هم گفتم که مرضیه بین حل شدن در دلارهای لسآنجلسی و برآمدن بر قلهی مبارزه، دومی را برگزید.
سپاسی دارم از مجاهدین بابت احترامی که برای مرضیه دارند. این دیگر استفادهی تبلیغاتی نیست. قدردانی یک سازمان سیاسی است از هنرمندی که دو دهه با آنان فریاد زد.
دلکش عزیز و لاجون و معتاد را که دیگر صدایش در نمیآمد، رژیم با آمبولانس دور دنیا گرداند، گوگوش عزیز را دوم خرداد راهی خارج کرد و او اولش به خارجنشینان فحش داد:«فراریان پوست گوسفندی» (یعنی پوست گوسفند روی خودشان انداختند و از مرز خارج خارج شدند) که با استقبالی که جماعت از او کردند معلوم شد هزاران گوسفند هم لای آدمها خارج شدهاند! سوسن عزیز با فقری رقتآور در لسآنجلس مرد. الههی عزیز به آغوش رژیم برگشت و استغفار کرد و به خواری مرد. هایدهی عزیز دق کرد. مهستی عزیز وقتی با سرطان مرد شایعهی مسیحی شدنش در آخر عمر، خواندن نماز میت را بر جنازهاش سخت کرده بود. حمیرا درویش شده و علی علی میخواند .... جوانترها بعد از سی سال تازه دارند ترانهی معترض میخوانند.
مرضیه «عاقبت به خیر» شد. «عاقبت» که میگویم برای اینکه درست میگویم. فرصت برای رنگ عوض کردنی نیست که صد البته اهلش هم نیست.
بیست سال تر و خشکش کردند. انیس و مونسش بودند و مرضیه چنانکه عادت و اخلاق او بود در هرلحظه ناز بر فلک و فخر بر ستاره میفروخت. در این چهل سالی که با او حشر و نشر داشتم لحظهای پائینتر از آن بالائی که هست ندیدمش. میتوانم بفهمم که چه پدری از مجاهدین درآورده! آنها که با ارادهای آهنین به آینده نگاه میکنند در برابر یک هنرمند ایرانی چه نرم و صبور بودند.
اینها را نوشتم تا آنهائی که مسائل را قاطی میکنند بلکه بفهمند که میشود قاطی نکرد!
بهارم (ملتم) از خواب برخیز!

(نقل از آصغر آقا - چهارشنبه ۴ فروردین ۱۳۸۹)

۱۳۸۹ فروردین ۳, سه‌شنبه

نایب رئیس پارلمان اروپا استفاده مالکی از فرهنگ تهدید آمیز را محکوم کرد

سه‌شنبه، ۰۳ فروردین ۱۳۸۹ / ۲۳ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

آلخو ویدال کوآدراس, نائب رئیس پارلمان اروپا و عضو هیأت پارلمانی رابطه با عراق, با صدور بیانیه ای تلاشهای ائتلاف مالکی که حاضر به پذیرش شکست نیست و به تهدید روی آورده است, افشا کرد و گفت مالکی با درخواست بازشماری آرا, در را برای دستکاری نهایی آرا باز می گذارد. اطلاعیه مطبوعاتی نائب رئیس پارلمان اروپا
نگرانی درباره انتخابات عراق
تاریخ : ۲۳ مارس ۲۰۱۰
به عنوان یک عضو هیئت رابطه با عراق در پارلمان اروپا من نگرانی خود را درباره اخباری که از عراق دریافت می شود ابراز می کنم. این اخبار حاکی از این است که نخست وزیر نوری المالکی که حاضر به قبول شکست نمی باشد، درخواست برای بازشماری رای ها داده است. نتایج انتخابات نشان می دهد که کاندیدای غیرمذهبی دکتر ایاد علاوی علیرغم گزارشات متعدد کلاه برداری، تقلب و تهدیدات به منظور از دور خارج ساختن کاندیداهای ملی و مستقل، جلو قرار گرفته است.
جالب است توجه کنیم حالا که کاندیدای رقیب به نظر می رسد جلو افتاده، آقای مالکی از فرهنگ تهدید آمیزی استفاده کرده و گفته که اگر رای ها باز شماری نشوند، کشور به خشونت باز خواهد گشت. این حرف در تضاد جدی با اظهارات قبلی اش وقتی در شمارش آرا جلو بود می باشد. فقط الان که وی پتانسیل شکست را در چشم انداز دارد، شروع به این ادعا کرده که تقلب صورت گرفته است و با درخواست شمارش مجدد، در را برای دستکاری نهایی آرا باز می گذارد. کمیساریای عالی مستقل انتخاباتی تا کنون قبول نکرده است که آرا را بازشماری کند. ما امیدواریم که نتایج نهایی به زودی مشخص شوند.
همکار عالیرتبه من استرون استیونسون، رئیس هیئت رابطه با عراق در پارلمان اروپا برای تلاش هایش که از تقلبات بیشتر جلوگیری نمود باید مورد قدردانی قرار گیرد. او اسناد بسیاری را جمع آوری کرد چون بسیاری از شخصیت های برجسته سیاسی عراق و احزاب به او گزارشات زیادی از تقلبات ارائه دادند. صدها شهروند عراقی به او ایمیل فرستادند و جزییات تقلب در رای گیری را گزارش کردند. او با بسیاری از سیاستمداران عراقی قبل و بعد از انتخابات صحبت کرد، که من با انها در پارلمان اروپا و همچنین در آخرین سفرم به عراق در اکتبر ۲۰۰۸ وقتی ریاست هیئتی از نمایندگان پارلمان اروپا از گروه های مختلف سیاسی را بر عهده داشتم آشنا شده بودم. من به گزارشات و شهادتنامه های آنها کاملا اطمینان دارم.
ابتکار شجاعانه آقای استیونسون جلوی تقلبات بیشتر را گرفت و به پروسه دموکراتیک در عراق خدمت کرد. با این همه وی هدف یک کمپین تبلیغاتی بزرگی از لابی های ایران و مالکی در داخل و خارج عراق قرار گرفت که منکر هر گونه تقلب در انتخابات می شدند. ما بسیار خوشحال شدیم که گزارش اول او ( حدود ۴۰ صفحه) درباره ادعاهای تقلبات مطابق توافق همه جانبه ای که در هیئت ما انجام شد به کمیسیاری عالی مستقل انتخابات عراق و به رهبران اتحادیه اروپا ارسال خواهد شد. تلاش های خستگی ناپذیر وی به گرمی توسط بسیاری از عراقیان که برای اقدامات او در ”هیئت عراق” ابراز سمپاتی و حمایت کرده اند، مورد قدردانی قرار گرفته است. این همچنین باعث ارتقای اعتبار پارلمان ما در عراق و جهان عرب گشته است.
آلخو ویدال کوآدراس
نایب رئیس پارلمان اروپا
بروکسل

بازتاب سفر مریم رجوی به برلین

سه‌شنبه، ۰۳ فروردین ۱۳۸۹ / ۲۳ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

سایت زیمبو با انتشار عکسهایی از مراسم استقبال از رئیس جمهور برگزیده مقاومت در آلمان نوشت: مریم رجوی رئیس جمهور شورای ملی مقاومت ایران به صدها تن ازهوادارانش که برای استقبال از او در هنگام ورود به فرودگاه تگل برلین در آلمان جمع شده اند، سلام می کند. مریم رجوی که رهبر مخالفان سیاسی ایرانی در تبعید است، به برلین آمده تا با نمایندگان مجلس آلمان دیدار کند. طی دو روز گذشته خبر سفر خانم رجوی به آلمان، توسط خبرگزاریها و رسانه های خبری بین المللی منعکس شده است. از جمله خبرگزاری فرانسه با انتشار ۱۷ عکس و خبرگزاری آلمان با انتشار ۹ عکس و نیز پایگاههای اینترنتی وال استریت ژورنال، مجله لایف، سندیاگو تریبیون، زیمبو، شارلوت آبزرور، پیک اب و... بسیاری دیگر از رسانه های خبری این رویداد را منعکس کردند.

خبرگزاری رویتر: دیدار مریم رجوی با نمایندگان مجلس آلمان

سه‌شنبه، ۰۳ فروردین ۱۳۸۹ / ۲۳ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

خبرگزاری رویتر روز سه شنبه ۲۳ مارس ۲۰۱۰ تصاویری از دیدار مریم رجوی, رئیس جمهور برگزیده مقاومت با نمایندگان مجلس آلمان مخابره کرد.

مریم رجوی رئیس جمهور شورای ملی مقاومت برای یک دیدار با نمایندگان پارلمان آلمان وارد مجلس می شود. محل این دیدار ساختمان رایشتاگ محل مجلس نمایندگان پارلمان است.




مریم رجوی رئیس جمهور شورای ملی مقاومت ایران در شروع جلسه دیدار با نمایندگان پارلمان آلمان در برلین، ۲۳مارس۲۰۱۰

بیانیه بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس فدرال آلمان در حمایت از قیامهای مردمی و دفاع از اشرف

سه‌شنبه، ۰۳ فروردین ۱۳۸۹ / ۲۳ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

در جلسه‌یی در کاخ ریاست مجلس آلمان، با حضور خانم مریم رجوی، بیانیه بیش از ۱۰۰ تن از نمایندگان مجلس فدرال آلمان اعلام شد. در جلسه‌یی در کاخ ریاست مجلس آلمان با حضور رئیس جمهور برگزیده مقاومت و شماری از نمایندگان و روسای کمیسیونهای پارلمان از احزاب حاکم و اپوزیسیون، بیانیه بیش از ۱۰۰ تن از نمایندگان مجلس فدرال آلمان ـ بوندستاگ ـ و شماری از نمایندگان مجالس ایالتی این کشور در دفاع از ساکنان اشرف و حمایت از قیام مردم ایران اعلام شد.
در بیانیه خود، نمایندگان مجلس آلمان بر ضرورت «دخالت فوری سازمان ملل برای تضمین حفاظت ساکنان( اشرف) در مقابل تهدید جابجایی اجباری و کشتار آنان» تأکید کردند و خواهان آن شدند که « باید سازمان ملل را کمک کرد تا مسئولیتهایش را در قبال اعدام و کشتار و نقض حقوق بشر در ایران و همچنین حفاظت مخالفان ایرانی در اشرف را برعهده بگیرد».

این بیانیه به صورت لوح امضا شده‌یی از سوی تمامی یکصد نماینده مجلس فدرال آلمان روز سوم فروردین در برلین به خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران اهدا شد.

این جلسه به دعوت کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد برگزار شد.
خانم آنته هوبینگر رئیس گروه نمایندگان مذهبی پارلمان فدرال آلمان با خیر مقدم به رئیس جمهور برگزیده مقاومت این جلسه را افتتاح کرد.

سپس آقای لئو داوتسن برگ عضو هیأت رئیسه فراکسیون دمکرات مسیحی در مجلس فدرال و سخنگوی مالی فراکسیون بر حمایت خود از مقاومت ایران تأکید کرد و افزود ما برای یک ایران آزاد و دمکراتیک و برای حمایت از اشرف و برای حمایت از حقوق انسانی مردم ایران از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنیم.

سخنرانی اصلی این اجلاس، خانم مریم رجوی، با ابراز امتنان از تلاش‌های نمایندگان مجلس آلمان در دفاع از اشرف و حمایت‌آنها از مبارزه مردم ایران برای کسب آزادی و با گرامی‌داشت خاطره خانم هولتز هوتر فقید حامی فراموشی‌ناپذیر مقاومت ایران گفت: من امروز در شرایطی به اینجا آمده ام که موضوع ایران در قلب مسائل بین المللی قرار دارد.سخن گفت و توضیح داد که قیام سراسری مردم ایران طی ۹ ماه گذشته به وضوح نشان داده است که مردم ایران خواهان خاتمه دیکتاتوری مذهبی‌اند
وی گفت : البته برای تغییر موانع وجود دارند. علاوه بر سرکوب گسترده در داخل، عدم یک سیاست قاطع در قبال رژیم ملایان از سوی غرب همچنان بعنوان یک مانع در مقابل تغییر درایران قرار دارد.
غرب با روابط اقتصادی گسترده با رژیم و محدود کردن نیروی اصلی اپوزیسیون، بیشترین کمک را به بقای رژیم نموده است. سیاست مذاکره و مماشت اجازه داد که ملاها به دستیابی به بمب اتم نزدیک تر شوند و بنیادگرایی و عوامل خودشان را در عراق و لبنان و فلسطین تقویت کنند.

رئیس جمهور برگزیده مقاومت گفت:در ماه های اخیر ضرورت یک سیاست قاطع مورد توجه قرار گرفته است ولی هنوز بمرحله اجرا گذاشته نشده است. ما همچنان با یک بی عملی از سوی اروپا مواجهیم. اساسی ترین نیازهای رژیم همچنان توسط روابط اقتصادی با غرب تامین می شود. حجم مبادلات ایران با اروپا در سال گذشته بالغ بر ۱۱ میلیارد یورو بوده که یک سوم آّن با آلمان بوده است رژیم از تجهیزاتی که از اروپا از جمله آلمان تهیه نموده برای اعمال اختناق و سرکوب مردم استفاده می کند.
در آمد حاصله از روابط اقتصادی در اختیار سپاه پاسداران قرار می گیرد که اقتصاد ایران را در انحصار خود در آورده است. طی سالهای اخیر، تحت عنوان سیاست خصوصی کردن کلیه صنایع بزرگ از جمله انحصار گاز و نفت در اختیار سپاه پاسداران قرار گرفته است. در آمد حاصله از معاملات صرف سرکوب، کسب سلاح اتمی و کمک به نیروهای بنیادگرا و تروریست در منطقه می شود.

رئیس جمهور برگزیده مقاومت دولتهای غربی بویژه دولت آلمان را را فرا خواند که به تحریم های همه جانبه بویژه در زمینه نفت و بنزین علیه این رژیم دست بزنند و سپاه پاسداران را در لیست نهادهای تروریستی قرار دهند. وی تأکید کرد که تحریم ضروری است ولی کافی نیست. تحریم باید با تغییر سیاست در قبال مقاومت ایران همراه شود.
به علاوه در مقابل تهدیدات رژیم ایران و همدستانش در عراق برای نابودی ساکنان اشرف، اروپا باید به دولت عراق نسبت به هر گونه استفاده از خشونت هشدار داده و از سازمان ملل بخواهد که مسئولیت حفاظت اشرف را بعهده بگیرد.

در جلسه حمایت از مقاومت ایران در در کاخ ریاست مجلس آلمان شماری از شخصیت‌های حاضر سخنرانی کردند. از جمله
گونتر کریش‌باوم رئیس کمیسیون اروپایی در مجلس فدرال
نوربرت گایس نماینده مجلس فدرال
هرمن یوزف شارف رئیس کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد و نماینده مجلس ایالتی زارلند،
و هیله گوزه یاکوب رئیس افتخاری سندیکای مددکاران اجتماعی

متن بیانیه نمایندگان مجلس آلمان
حمایت از قیام سراسری مردم در ایران ، جلوی خونریزی بیشتر را بگیریم
مردم ایران با قیام خود و با شعارهای ”مرگ بر خامنه ای”, ”مرگ بر ولایت فقیه” و ”زنده باد آزادی” نشان داده اند که خواهان پایان دیکتاتوری مذهبی هستند. نقش پیشتازانه زنان و جوانان بطور خاص تحسین برانگیز است. این قیام علیرغم اقدام رژیم به کشتار بیرحمانه, دستگیریهای خودسرانه, اعمال سیستماتیک شکنجه, تجاوزها و سانسور مطبوعات, گسترده تر و عمیق تر شده است. صدها تن از دستگیرشدگان به ”دادگاههای انقلاب” سپرده شده اند. رئیسی, نایب رئیس قوه قضاییه, و همچنین قاضی دادگاههای انقلاب که دستگیرشدگان قیام را تحت عنوان محارب محاکمه میکند, تصریح کردند, طبق ماده ۱۸۶ قانون مجازات اسلامی مادامی که مرکزیت جنبش اپوزیسیون مجاهدین خلق (PMOI) وجود دارد, هر نوع هواداری از این جنبش محاربه [دشمنی با خدا] محسوب شده و مجازات آن مرگ است. عفو بین الملل نسبت به محاکمات ساختگی و اعدام وابستگان PMOI که در تظاهرات مسالمت آمیز اخیر دستگیر و به ”محاربه” (دشمنی با خدا) متهم شده اند هشدار داده است.

رژیم ایران برای دستِ باز پیدا کردن در سرکوب قیام در داخل کشور, در پی نابودی ۳۴۰۰ تن از مخالفان ایرانی در کمپ اشرف در عراق میباشد. حمله مرگبار نیروهای عراقی به این کمپ در ۲۸ و ۲۹ ژوییه, ۱۱ کشته و ۵۰۰ زخمی در میان ساکنان بی دفاع به جای گذاشت. جهان این جنایتها را محکوم کرد. اکنون دخالت فوری سازمان ملل برای تضمین حفاظت ساکنان کمپ در مقابل تهدید جابجایی اجباری و کشتار آنان ضروری است.
مردم در ایران خواهان جدایی دین از دولت هستند. یک جمهوری کثرت گرا, لائیک و بدون اعدام و یک ایران غیر اتمی که در تفاهم با تمام کشورها بسر ببرد, ضامن صلح جهانی است. خانم مریم رجوی, رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران, با رد مماشات با ملایان و دخالت نظامی خارجی, به مقاومت در برابر استبداد مذهبی و همبستگی ملی ایرانیان فرامیخواند. این میتواند مبنای تغییر دمکراتیک در ایران باشد.
اکنون زمان آن فرا رسیده است که اتحادیه اروپا عزم مردم ایران برای نیل به آزادی را قویا جدی بگیرد. اولین گام, حمایت کامل از قیامهای مردمی است زیرا ما رژیم جنایتکار خامنه ای و احمدی نژاد را فاقد مشروعیت میدانیم. باید سازمان ملل را کمک کرد تا مسئولیتهایش را در قبال اعدام و کشتار و نقض حقوق بشر در ایران و همچنین حفاظت مخالفان ایرانی در اشرف را برعهده بگیرد. جهان نمیتواند نظاره گر این باشد که یک دیکتاتوری مذهبی مردم خود را کشتار کند. در این رابطه ما یک مسئولیت بزرگ بر عهده داریم.

مریم رجوی وارد برلین شد

دوشنبه، ۰۲ فروردین ۱۳۸۹ / ۲۲ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

به دعوت گروهی از نمایندگان پارلمان فدرال آلمان، بعداز ظهر امروز خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت برای یک رشته دیدار و گفتگو با رهبران سیاسی و پارلمانی آلمان وارد برلین شد.
در بدو ورود به برلین، کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد که دهها نماینده مجلس فدرال و شخصیتهای فرهنگی و اجتماعی را در برمی‌گیرد از خانم رجوی در فرودگاه تگل استقبال کرد.

در این مراسم خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های خبری و روز‌نامه‌های آلمان حضور داشتند.
در مراسم استقبال، خانم هیله گوزه یاکوب رئیس افتخاری سندیکای مددکاران اجتماعی آلمان به نمایندگی از سوی کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد ضمن خوش آمدگویی اظهار داشت خانم رجوی شما سال گذشته که به برلین آمدید آفتاب داشتیم. امسال که آمده‌اید بهار و آفتاب داریم و امیدوارم دفعه بعد آفتاب داشته باشیم و آزادی برای ایران.

آقای هولتس اپفل از شخصیتهای مدافع حقوق بشر در آلمان, نیز گفت: ما سالیان تحت حاکمیت دیکتاتوری بوده‌ایم. و برلین را دیوار قطوری دو قسمت کرده بود. اما می‌بینید که به نتیجه رسیدیم. امیدوارم که شما هم در آینده نزدیک به هدفتان برسید.
شمار کثیری از حامیان مقاومت و هموطنان مقیم برلین که از ساعتی پیش در محوطه بیرونی فرودگاه اجتماع کرده بودند، از خانم رجوی استقبال کردند.
هموطنان ضمن خوش آمدگویی، سال نو را به خانم رجوی تبریک گفتند...
در مراسم استقبال در فرودگاه برلین خانم رجوی به خبرنگاران رسانه‌های آلمان گفت:
در آغاز سال نو ایرانی من به‌دعوت نمایندگان پارلمان به آلمان آمده‌ام تا در مورد وضعیت کنونی ایران گفتگو کنیم. امسال سال مهمی خواهد بود. زمان برای یک تغییر دموکراتیک در ایران فرا رسیده است.
من آمده‌ام که از آلمان به عنوان یکی از کشورهای اصلی اتحادیه اروپا بخواهیم که از خواسته مردم ایران برای آزادی و دمکراسی با اعمال تحریم علیه فاشیسم مذهبی و به‌رسمیت شناختن مقاومت ایران، حمایت کند.
سفر خانم رجوی به برلین توسط رسانه‌های مختلف خبری گزارش شده است.

خبرگزاری فرانسه: برلین ۲۲ مارس، مریم رجوی رئیس جمهور شورای ملی مقاومت ایران، به روی صدهاتن از هوادارانش که جهت استقبال از او در فرودگاه تاگل برلین آلمان جمع شده اند، لبخند می زند.
رجوی که در میان مخالفان در تبعید حضور دارد، برای دیدار با نمایندگان مجلس آلمان به برلین آمده است.

وزیر خارجه کانادا: رژیم ایران بیش از هر زمان دیگری به ساخت سلاح اتمی نزدیک شده است و این امر یک تهدید بسیارجدی و خطرناک برای منطقه و جهان است

دوشنبه، ۰۲ فروردین ۱۳۸۹ / ۲۲ مارس ۲۰۱۰
AddThis Social  Bookmark Button

لارنس کانن، وزیرامور خارجه دولت فدرال کانادا, در آستانه اجلاس جی هشت در کانادا, صلح و امنیت جهانی را از اولویت های اصلی گفتگوهای اجلاس هشت کشورصنعتی جهان خوانده است. وزیر خارجه گفت: ایران بیش از هر زمان دیگری به ساخت سلاح اتمی نزدیک شده است و این امر یک تهدید بسیارجدی و خطرناک برای منطقه و جهان است. مقاومت و مخالفت ایران، خطر کشورهای دیگری نیز که خواهان دستیابی به بمب اتمی هستند را افزایش می دهد و سیستم خلع سلاح هسته ای جهانی که ما به آن تکیه می کنیم را تحت تاثیر پیامدهای منفی خود قرار می دهد

وزیر امورخارجه کانادا در یادداشتی که روز ۲۲ مارس در نشریه «نشنال پست» منتشرکرده است، خلع سلاح اتمی، مسئله افغانستان و پیامدهای تروریسم را سه موضوع اصلی اجلاس وزرای هشت کشور صنعتی جهان خوانده است که در اواخر ماه جاری دراستان کبک کانادا برگزارمی شود.

لارنس کانن در یادداشت خود، ضمن ابراز امیدواری نسبت به پیشبرد همکاری ها با همتایان خود درهشت کشورصنعتی جهان، تاکید کرده است خلع سلاح و منع گسترش سلاح های کشتار جمعی درصدرگفتگوهای اجلاس سال ۲۰۱۰ خواهد بود.

آقای کانن دراین مقاله خاطرنشان کرده است: «ایران بیش از هر زمان دیگری به ساخت سلاح اتمی نزدیک شده است و این امر یک تهدید بسیارجدی و خطرناک برای منطقه و جهان است. مقاومت و مخالفت ایران، خطر کشورهای دیگری نیز که خواهان دستیابی به بمب اتمی هستند را افزایش می دهد و سیستم خلع سلاح هسته ای جهانی که ما به آن تکیه می کنیم را تحت تاثیر پیامدهای منفی خود قرار می دهد.»

وزیر امورخارجه دولت محافظه کار کانادا، ضمن اشاره به اقدام کره شمالی در تداوم پیگیری برنامه های اتمی این کشور و سرپیچی از خواست جامعه بین الملل در توقف این فعالیت ها دریادداشت خود افزوده است: « جامعه جهانی، از جمله گروه هشت کشورصنعتی جهان باید بار دیگر اهمیت هدف استقرار جهانی عاری از سلاح های اتمی را به یاد داشته باشد و ما این امر را به نسل های آینده مدیون هستیم».

آقای کانن که ریاست اجلاس سال ۲۰۱۰ وزرای امور خارجه هشت کشور صنعتی جهان را به عهده خواهد داشت، درمقاله خود درنشنال پست می نوسید: «کانادا و شرکای ما درهشت کشور صنعتی جهان، سرمایه گذاری های سنگینی برای کمک به برقرای صلح و تثبیت حاکمیت قانون درافغانستان انجام داده اند تا این کشور دیگر به مخفی گاه امن تروریست ها بدل نشود».

آقای کانن افزود: «طی سه سال گذشته، کانادا مذاکرات بین مقامات پاکستان و افغانستان، برای یافتن راهکارهایی برای رویارویی با چالش های مشترک در مدیریت مرزی را تسهیل کرده است. ما درتلاشیم تا این تلاش ها را با همکاری کشورهای گروه هشت ادامه دهیم».

آقای کانن تاکید کرده است کانادا برای حل و فصل معضلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پاکستان، درصدد کمک به مقامات این کشور است.

وزیر امورخارجه در بخش دیگری از مقاله خود درنشنال پست نوشته است اجلاس وزرای هشت کشور صنعتی جهان همچنین پیامدهای تروریسم را که تنها به آسیای مرکزی محدود نمی شود،ارزیابی خواهد کرد و در پی یافتن راه های پیش رو برای کمک به کشورهای آمریکای لاتین، آفریقا و به ویژه یمن، به منظور مبارزه با تروریسم، پیشگیری از درگیری ها، جنایت و قاچاق غیرقانونی برمی آید.

کانادا، درمقام رئیس اجلاس وزیران خارجه کشورهای گروه هشت، قصد دارد برای دستیابی به توافقی پیرامون اتخاذ یک موضع متحد با هدف اعمال تحریم های جدید علیه برنامه هسته ای ایران، بر کشورهای گروه هشت اعمال نفوذ کند.

آقای کانن میزبان وزرای امورخارجه بریتانیا، آلمان، ژاپن، روسیه، فرانسه و ایالات متحده و روسیه خواهد بود.
این اجلاس ۲۸ و ۲۹ ماه مارس در استان کبک برگزارمی شود.

برگرفته شده از سایت همبستگی.

شکست سنگین رژیم ملایان و دست نشانده های آن در انتخابات عراق.



دوشنبه، ۰۲ فروردین ۱۳۸۹ / ۲۲ مارس ۲۰۱۰
پیشی گرفتن ائتلاف ایاد علاوی از نوری المالکی
نتایج انتخابات در عراق تا کنون از پیروزی ائتلاف سکولارها به رهبری ایاد علاوی حکایت دارد. این در حالی است که در ابتدای شمارش آرا فهرست نوری المالکی در صدر لیست قرار داشت، و این ارزیابی با استقبال رژیم ایران روبرو شده بود. گرچه نوری المالکی در انتخابات پارلمانی اخیر حاضر نشد با گروههای وابسته به مقتدا صدر و برخی گروههای نزدیک به ایران ائتلاف کند، اما مقامات ایرانی رضایت و خشنودی خود را از احتمال پیروزی ائتلاف قانون به رهبری نوری المالکی نخست وزیر فعلی عراق اعلام نمودند.
علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی ایران هفته گذشته در واکنش به نگرانی سکولارها از سلامت انتخابات در عراق گفت: «ملت عراق نشان دادند که ملت رشیدی هستند و سرمایههای خودشان را به درستی میشناسند، البته در این جهت ممکن است عدهای که قصد داشتند جوری دیگر نتیجه انتخابات حادث شود، ناراحت باشند.»

استقبال زودهنگام لاریجانی از پیروزی نوری المالکی
لاریجانی افزود: «انتخابات عراق دستاورد مهمی است و همه باید به پروسه دموکراسی در عراق تن دهند. جمهوری اسلامی همیشه از فرایند دموکراتیک در عراق حمایت کرده است.»
در همین حال رسانههای دولتی ایران نیز از طرح موضوع تقلب توسط ائتلاف العراقیه به رهبری ایاد علاوی انتقاد کردند و آن را القای «رمز تقلب» با کمک شبکههای تلویزیونی بیبیسی و العربیه دانستند. خبرگزاری فارس در این باره نوشت: « پس از اعتراض برخی از اعضای وابسته به جریان سکولار عراق به نتایج انتخابات این کشور، شبکه بیبیسی و العربیه با گزارشهای متعدد سعی در جوسازی و تلاش برای برهم زدن اوضاع عراق پس از انتخابات را دارند.»
خوشحالی حکومت ایران از پیروزی نوری المالکی
در حالی که شمارش ۹۲ درصد آرا صورت پذیرفته بود، شبکه خبری "العالم" وابسته به رژیم ایران گزارش داد فهرست ائتلاف دولت قانون (نوری المالکی) نسبت به نزدیکترین رقبای خود با فاصلهای اطمینانبخش پیشتاز است.
با اعلام این خبر برخی مقامات ایران این اتفاق را شکست آمریکا خواندند. به گزارش خبرگزاری دولتی فارس حجتالاسلام کریم قیاسی، امام جمعه بیلهسوار، با اشاره به پیروزی قاطع شیعیان در انتخابات مجلس عراق اظهار داشت: «این پیروزی نه تنها هیبت استکبار را شکسته، بلکه سردمداران نظام فکری وهابیت را به وحشت انداخته است. در ماههای اخیر برخی کشورهای عربی همسایه با حمایت و همدستی آمریکا و اسرائیل سعی کردند با متوسل شدن به شیوههای مختلف ضمن فشار به شیعیان آنها را از حضور در انتخابات مجلس عراق مایوس کنند، اما به فضل الهی پیروزی نهایی از آن آنان بود.»
امام جمعه موقت اردبیل نیز مدعی شد شکست حزب بعث در عراق که با همدستی آمریکا در انتخابات مجلس این کشور حضور یافته بود، حیثیت آمریکا را زیر سئوال برد.
حجت السلام علی فروغی افزود: « ملت عراق با رای به فرقههای سنی و شیعه تودهنی محکمی را به آمریکا و نوکران وابسته او در منطقه زدند و نشان دادند که وحدت شیعه و سنی یک اصل در جامعه اسلامی است.»
خبرگزاریهای دولتی ایران نیز با ابراز رضایت از نتیجه انتخابات پیشبینی کردند که فهرست "العراقیه" به ریاست "ایاد علاوی" بعد از اعلام نتایج انتخابات و تمایل تعداد زیادی از اعضای آن برای جدا شدن از این فهرست از هم بپاشد.
العراقیه پیشی میگیرد ؛ زمزمه تقلب از ایران
شمارش ۹۵ درصد آرا اما نشان داد که فهرست سکولارهای عراق به رهبری علاوی با اختلاف ده هزار رای از فهرست نوری المالکی پیشی گرفته است. اتفاقی که موجب شد نوری مالکی نخست وزیر عراق برای اولین بار از احتمال بروز تقلب خبر بدهد. پیش از این آقای مالکی هرگونه تقلب موثر در نتیجه انتخابات را رد کرده بود و مدعی بود انتخابات در سلامت کامل برگزار شده است.

نوری مالکی؛ اطمینان از سلامت انتخابات تا درخواست بازشماری آرا
دفتر نخست وزیری عراق روز یکشنبه ۲۱ مارس (اول فروردین) طی بیانیهای اعلام کرد که "نوری المالکی" خواستار بازشماری آرای انتخابات عمومی ۷ مارس این کشور شده است.
با وجود این رئیس کمیسیون انتخابات عراق اعلام کرد دلیلی برای بازشماری انتخابات عراق وجود ندارد. وی بر سلامت انتخابات تاکید کرد و افزود کمیسیون حاضر است به شکایات مستدل معترضان رسیددگی کند.
در همین حال ایاد علاوی که تا کنون در انتخابات پیشتاز است با تاکید بر اینکه در روند برگزاری انتخابات تخلفات زیادی به سود ائتلاف نوری المالکی صورت گرفته، بیانیه اخیر نخست وزیر عراق را در جهت اعمال فشار بیشتر به کمیسیون مستقل انتخابات قلمداد کرده است.
رسانههای دولتی در ایران از مخابرهی خبر پیشی گرفتن لیست العراقیه خودداری مینمایند، و تنها خبر میدهند که شیعیان در انتخابت عراق پیشتاز هستند. آقای علاوی یک شیعه سکولار است که ائتلافی از گروههای غیرمذهبی شیعه و سنی تشکیل داده است.
همچنین این رسانهها با ایجاد شک در نتیجه انتخابات از احتمال بروز تقلب سخن میگویند و خواستهی ائتلاف قانون برای بازشماری دستی آرا را به شکل کامل پوشش میدهند.
ایاد علاوی در انتظار بازگشت به قدرت
ایاد علاوی، که پیش از این در سال ۲۰۰۵ نخست وزیر عراق بوده است، میگوید در صورت پیروزی، اقدام به پاکسازی ارتش و سازمانهای امنیتی عراق خواهد کرد.
علاوی همچنین المالکی نخست وزیر کنونی عراق را متهم به فرقهگرایی کرد و هر گونه همکاری با وی را منوط به تغییر مواضعش دانست.

نتیجه نهایی انتخابات جمعه ۲۶ مارس اعلام خواهد شد
ایاد علاوی در مصاحبه با بیبیسی عربی گفته است نوری المالکی باید سکولارتر شده و بیشتر حاضر به کار با مخالفان باشد. آقای علاوی همچنین افزود بدون آشتی دو جناح اصلی در عراق، هرگز ثبات در این کشور برقرار نخواهد شد.
در همین حال همچنان ۵ درصد از آرای انتخابات عراق شمارش نشده است و این احتمال همچنان وجود دارد که نتیجه انتخابات تغییر کند. اما با این وجود هر دو ائتلاف قانون و العراقیه در موقعیت شکنندهای قرار دارند و به نظر میرسد که توازن قوا میان این دو گروه ممکن است آنها را مجبور کند که مواضع معتدلتری نسبت هم اتخاذ نمایند.
کمیسیون مستقل انتخابات عراق اعلام کرده است که نتایج نهایی را روز جمعه ۲۶ مارس (۶ فروردین) اعلام خواهد کرد.
از دویچه وله

۱۳۸۹ فروردین ۱, یکشنبه

سخنرانى نوروزى رئيسجمهور برگزيده مقاومت در مراسم تحويل سال نو در اور سورواز
پيام نوروزي رييس جمهور برگزيده مقاومت
پيام نوروزي رييس جمهور برگزيده مقاومت
يا مقلبَ‌القلوب والَابصار، يا مدبّرَ الَليل و النَهار، يا محَوَل الحول والاَحوال، حَوّل حالنا الى اَحسن الحال
خدايا احوال مردم ايران را به نيكوترين حالها دگرگون كن.
و نوروز آزادى و حاكميت مردم را محقق كن.
حلول سال نو و آغاز بهار در گرماگرم قيام آزادى كه در چهارشنبهسورى، باز شعله‌ور شد، چه زيبا و مبارك است.
پس نوروز را پيش از همه، به قيام‌كنندگان و اشرفى‌ها شادباش مى‌گوييم.
خوشا اراده‌هاى بهار‌آفرين شما كه معناى حقيقى نوروز يعنى مقاومت در برابر سرماى ستم و استبداد را فروزان كرده‌ايد.

سال نو را به تمام هموطنان عزيز در داخل و خارج ايران تبريك مىگوييم.
تبريك مى‌گويم به زندانيان سياسى كه در سياه‌چالهاى رژيم ولايتفقيه، جانانه مقاومت مى‌كنند.
تبريك مىگويم به خانواده‌هاى شهيدان و زندانيان سياسى، آنها كه بهرغم همه سو‌گ‌ها و غم‌هايشان، در تمام 9ماه گذشته يكسره در حال اعتراض به دستگاه سركوب و جنايت يا برانگيختن ساير هموطنان به اين مبارزه بودند.
تبريك به اعضا و پشتيبانان شوراى ملى مقاومت!
و تبريك و شادباش به مسعود، كه در زمستانى‌ترين و سياه‌ترين ادوار تاريخ ايران، آتش قيام و مقاومت را زنده و شعله‌ور نگاه داشت.

دوستان عزيز!
هموطنان گرامى!
اشرفى‌هاى عزيز!
ـ سالى كه گذشت سال قيام بود و سال اشرف
و سالى كه آغاز كرده‌ايم سال پيشروى به سوى برقرارى آزادى و حاكميت مردم است.
قيام‌ها كه آخوندها مى‌خواستند سركوب و مهارش كنند راه و رسم اشرف را در پيش گرفت و اشرف، كه مى‌خواستند نابودش كنند، مشعل روشنايى‌بخش قيام‌ها شد.
سالى كه گذشت با خيزش چهارشنبهسورى پايان راره‌يى داشت.
يك درس فراموش نشدنى به رژيم و ولى‌فقيه آن كه فتواى رسوايش عليه چهارشنبهسورى در آتش‌ سوخت.

باند مغلوب رژيم نيز كه مردم را از شركت در چهارشنبهسورى منع مى‌كردند، پاسخ مناسبى دريافت كرد.
اين است حضيض جبهه سازش و تسليم يعنى دفاع از قانون اساسى ولايتفقيه در داخل ايران و مخالفت با سياست قاطعيت و تحريم عليه رژيم در خارج كشور.
پس خوشا جبهه قيام و مقاومت كه تا برقرارى آزادى و حاكميت مردم از پا نخواهد نشست.

ـ سالى كه گذشت، براى ما و مردممان، سال اشكها و داغهاى بسيار بود. بهخاطر يازده شهيد اشرفى و بهخاطر صدها اشرفنشان ديگر كه در قيام براى آزادى جان باختند.
شهدايى هم‌چون ندا، سهراب و كيانوش و حنيف و سياوش.
در عين حال سالى بود پر از شور و شادى و اميد برآمده از شجاعت و قهرمانى مردمى كه در برابر سركوب و دجاليت بپاخاستند.

ـ سالى كه گذشت، سال در هم‌شكستگى رژيم ولايت بود.
خامنه‌اى مى‌خواست اداى دمكراسى درآورد و همزمان پاسدار گماشته‌اش را از انتخابات تقلبى 40 ميليونى يك ضرب رئيسجمهور كند. البته همه اين طمع‌ورزيها‌ را مرتكب شد اما به دست خود رژيمش را از فرق سر تا نوك پا از هم شكافت.
درياى خروشان نارضايتى‌ها، اين‌چنين مَجال فوران پيدا كرد و در سراسر سال، بهارى از پى بهارى ديگر خلق شد.
حالا ولىفقيه تقلا مىكند و دست و پا مىزند‌ تا مگر با سپاه پاسداران و دژخيمان، جامعه را مرعوب كند و قيامها را فرو نشاند. اما اين آب در هاون سودن است و باد در غربال بيختن. و ما به او مى‌گوييم منتظر باش تا تند باد بهارى نظام و دودمانت را بر باد دهد.

ـ سالى كه گذشت سال «مرگ بر اصل ولايتفقيه» بود. راستى كه اين فراتر از شعار، هم‌چون بهمنى عظيم خيمه و خرگاه ولايت را درهم‌كوبيد. شعارى كه كشاكش ميان مردم ايران با رژيم را به كانونى‌ترين نقطه‌اش بالغ كرد، يعنى حاكميت مردم.
بله تمام دعوا، بر سر حاكميت مردم است كه توسط مشتى آخوند جنايتپيشه غصب شده است.

هر كس كه در جانب مردم ايران است، هركس كه مشتاق نوروز سياسى و اجتماعى ايران زمين است، لاجرم خواهان ريشه‌كنى ولايتفقيه با همه جناحها و باندهاى آن است، خواهان نفى ساختار سياسى اين رژيم و همه نهادها و نمادهايش؛ بهخصوص قانون اساسى ارتجاعى آن است.
بله بهاران قيامهاى ايران، جايى براى كهنگى و تيرگى نگذاشته است. گو اينكه ولايتفقيه و قانون‌اساسى ‌اش از روز اول هم، كهنه و پوسيده بود.

ـ سالى كه گذشت سال رسوايى تماشايى مماشات‌گران در عرصه جهانى بود.
در تعامل با فاشيسم مذهبى به هر كارى دست زدند.
قطعنامه‌هاى شوراى امنيت را به سود آخوندها، مسكوت گذاشتند، براى بازى انتخاباتى ولايتفقيه پيشاپيش هورا كشيدند اما جز آنكه رژيم را به بمب اتمى نزديكتر‌ كنند و براى تروريسم و جنگ‌افروزى آن در منطقه راه بازكنند، حاصلى نداشتند. تا اينكه قيام‌هاى پرتوان مردم ايران به آنها، سيلى‌‌ها نواخت و تجارب صدبار آزموده شده را به آنها فهماند و تحميل كرد.

اما در مقابل جبهه مماشات، جبهه گسترده‌اى از آزادىخواهان در سراسر دنيا و نمايندگان آنها در پارلمانهاى كشورهاى مختلف به حمايت از مقاومت و اشرف برخاستند. اكثريت نمايندگان مجلس نروژ و فنلاند، اكثر يت مجلس عوام و بيش از 150 عضو مجلس اعيا انگلستان و تازه‌ترين آن يعنى حمايت اكثريت نمايندگان كنگره آمريكا كه در يك قطعنامه پيشنهادى به دفاع از اشرف برخاستند.

ـ سالى كه گذشت، سال پايدارى پرشكوه اشرف بود.
وقتى كه قيامها آغاز شد، ترس خامنه‌اى از اشرف، صدچندان شد.
در سراسر سال، هر روز آخوندها در حال توطئه و حمله به اشرف بودند.
در سراسر سال، هر روز از اشرف شكست خوردند.
و در سراسر سال، هر روز اشرف و پايدارى‌اش پيروز و پرآوازه شد و به زنان و جوانان ايران، راه نشان داد كه: اينك مقاومت به هر قيمت،
اين است راه آزادى،
اين است راه نجات ايران،
و اين است راه حاكميت مردم.

ـ سالى كه گذشت، سال پيامها و آموزش‌هاى مسعود براى نسل جوان و رزمندگان انقلاب دموكراتيك در ايران بود. تا آنها بدانند كه مقاومت ملت ايران كه امروز آخوندها را به دام انداخته از كجا جوشيده است، از چه مسيرى آمده و چگونه و چطور آينده را از آن خود مى‌كند.
پس بايد بار ديگر خطاب به هموطنان و بهخصوص قيام كنندگان، تكرار ‌كنم كه:
شما براى پيروزى، همه ظرفيتها و امكانات و الزامات سياسى و اجتماعى و تشكيلاتى و به‌ويژه عنصر رهبرى كننده آن را در اختيار داريد.
آرى شما براى پيروزى همه چيز داريد و چنين خواهد شد.

هم ميهنان عزيز!
در حاليكه پاى سفره هفت‌سين نشسته‌ايد، هموطنانى را كه بر اثر حاكميت اين رژيم، دچار فقر و سيه‌روزى شده‌اند، از ياد نبريد. بهخصوص كه امسال، رژيم ولايتفقيه، گرانى و تورم مصيبت‌بارى را براى مردم ما تدارك ديده‌اند.
پس مهربانى و يارى و همدلى با محرومان و ستمزدگان، مخصوصاً يارى رساندن به كودكان و دختركان بى‌پناه و رسيدگى و محبت به خانواده زندانيان را فراموش نكنيد.

هموطنان عزيز!
هنگام حلول سال نو، پيمان خود را با جاودانه فروغهاى آزادى به ياد بياوريد با آنها كه با خون خود طلايه‌دار بهار آزادى مردم ايرانند.
در پايان در اين‌جا و در همه جا پاى سفره هفت سين، براى پيشروى و به ثمر نشستن قيامها، براى اشرف و براى پيروزى آزادى، دعا مى‌كنيم.
براى آزادى و خوشبختى تمام هموطنان عزيزمان دعا مى‌كنيم.
و از خداى بزرگ، بركت و توانايى و نيروى هرچه افزونتر براى برپايى يك ايران جديد مسألت مى‌كنيم. كشورى بر اساس آزادى و انتخاب آزادانه همه مردم، كشورى بر اساس برابرى زن و مرد، دمكراسى و احترام به حقوقبشر و نفى هرگونه تبعيض ميان پيروان مذاهب مختلف.

ايرانيان عزيز!
بهار بزرگ پيروزى در راه است
آغاز سال 1389 بر همه شما مبارك.