۱۳۸۹ اسفند ۹, دوشنبه

زلزله حقوقی در ملل متحد، هشداری به تمام دیکتاتورها
مجمع عمومی سازمان ملل متحد
مجمع عمومی سازمان ملل متحد
كوچك نمايى خط خط معمولى بزرگنمايى خط
خبرگزاری فرانسه با عنوان ”زلزله حقوقی در ملل متحد؛ هشداری به تمامی دیکتاتورها“ نوشت: تحریمهای شورای امنیت ملل‌ متحد معمر قذافی را در طرابلس به دام انداخته است و درعین‌حال به تمامی دیکتاتورها هشدار داده که عدالت بین‌المللی در تعقیب آنهاست.
جرارد آرود سفیر فرانسه در سازمان ملل‌متحد افزود: یک نسیم آزادی و تغییر در سراسر جهان عرب در حال وزیدن است و شورای امنیت در پاسخ به این دوران جدید از روابط بین‌المللی، موفق عمل کرده است.
او خاطرنشان کرد: هنگامی‌که یک دولت از مردم خودش حفاظت نمی‌کند، جامعه بین‌المللی ”وظیفه“ دارد وارد شود.
او گفت: واضح است که این ارجاع، خیلی فراتر از لیبی خواهد رفت. این هشداری است به تمام رهبرانی که ممکن است دچار وسوسه استفاده از سرکوب علیه آن‌چه من آن را نسیم تغییر که نسیم آزادی است، خوانده‌ام، گردند. این نسیم آزادی است.

پیتر ویتینگ سفیر آلمان نیز در مورد قطعنامه شورای امنیت علیه لیبی گفت: این یک هشدار روشنی است به آن کسانی که بر علیه انسانیت مرتکب جنایت شده و خواهند شد.
وی اضافه کرد: این پیامی است که هدفش رژیم قذافی بود اما در فراتر از لیبی، شنیده خواهد شد.

حسن داعی-اکبر گنجی و جنبش سبز.



اکبر گنجی و جنبش سبز



دو ماه پیش که برای اعتراض به حضور احمدی نژاد بهمراه هموطنان به نیویورک رفته بودیم، متاسفانه از سبز پوشان سال گذشته خبری نبود، آن هزاران نفری که در حمایت از تظاهر کنندگان داخل کشور و به امید سقوط دولت احمدی نژاد سر از پا نمی شناختند. افسوس که آن شور و هیجان خیلی زود فروکش کرد. چرا؟ شاید پاسخ آنرا بتوان در مقایسه حرفهای امسال اکبر گنجی با آنچه سال گذشته میگفت پیدا کرد.

گنجی در هفته های اخیر با سخنرانی و مقالات متعددی که نوشته، به چالشی جدی برای کلید داران حرم جنیش سبز تبدیل گشته است. وی که چند روز پیش پیروزی موسوی در انتخابات سال گذشته را زیر علامت سوال برده بود اکنون در مقاله جدید خود یک گام جلوتر رفته و با رد رهبری موسوی و کروبی میگوید که اصلا چیزی بنام جنبش سبز وجود خارجی ندارد.

اظهارات امروز گنجی را با نوشته ها و سخنرانی هایش در سال گذشته مقایسه کنید. آنزمان که بهمراه سروش، کدیور، مهاحرانی و عبدالعلی بازرگان (هنوز نمیدانم که ایشان چرا وارد این داستان شد) اعلامیه صادر کرد و خواسته های حداقل جنبش سبز را به اطلاع هموطنان رساند و مهاجرانی جمع پنج نفره شان را اتاق فکری جنبش سبز معرفی کرد. زمانی که اکبز گنجی به طرفداری از جنبش سبز به مخالفت با محسن مخملباف برخاست زیرا وی جرئت کرده و از تحریم های بین المللی علیه جمهوری اسلامی دفاع نموده بود.

سال گذشته، دغدغه و نگرانی اصلی گنجی و دوستان سبزش این بود که مبادا "غیرخودی ها" خودشان را جلو انداخته و جنبش را صاحب شوند. آوردن پرچم به تظاهرات ممنوع بود و دباشی که در کنار گنجی در اعتصاب غذای نیویورک سخن میگفت به هموطنان هشدار داد که از ورود نامحرمان به حریم جنبش سبز جلوگیری کنند.

آن دوران گذشت و بهمراه آن، توهم در باره سقوط دولت احمدی نژاد و پیروزی سبز پوشان نیز از بین رفت. منظورم آن یک سالی است که ما تبعیدیان قدیمی به فسیل های سیاسی تشبیه میشدیم که باید راه و روش مبارزه را از دوستان اصلاح طلب حکومتی بیاموزیم. اما ما بخیل نبودیم و هنوز هم آرزو میکنیم که دوستان هرچه زودتر جای احمدی نژاد و خامنه ای را بگیرند.

من فکر میکنم که ترکیدن حباب های توهم در باره جنبش سبز به این دلیل است که مبارزه آنهم با این حکومت خونخوار حساب و کتاب های جدی تری دارد. آخر مگر میشود که میلیون ها نفر در خیابانها به مبارزه خونین با حکومت مشغول باشند و خود را برای زندان و شکنجه نیز آماده کرده باشند اما آنچه بنام رهبری جنبش معرفی شده بود به چیزی بالاتر از مبارزه در چهارچوب قانون اساسی رضایت نمیداد؟

اینکه آقای موسوی در اظهار نظر به وقایع دهه شصت محذوریت دارد و کماکان به امام خمینی دخیل بسته است به دید ایشان از نظام برمیگردد. نظامی که ایشان خواهان سقوطش نیست ولی مردم تاب تحمل یک روز آنرا نیز ندارند. آقای موسوی میداند که اگر درب آن تاریکخانه باز شود و از آن جنایت ها سخن بگوید نه از امام چیزی میماند و نه از نظام مقدسی که ایشان برایش دلسوزی میکند.

خیلی ها تصور میکردند که میتوان قیام سال گذشته را از جنبش سی ساله مردم ایران جدا کرد و سر مردم را کلاه گذاشت. نه دوستان، آنچه سال گذشته اتفاق افتاد نتیجه انتخابات قلابی نبود. محصول سی سال مبارزه مردم بود که از فضای باز شده پس از انتخابات استفاده کرد و مثل آتشفشان بیرون زد. همین پیوند ارگانیک بین قیام سال گذشته و جنبش سی ساله مردم است که "رهبران" جنبش سبز را به پاسخگوئی به جنایات دهه شصت و نقش خمینی مجبور میکند.

مبارزه با حکومت ولایت فقیه از همان روز اولی که خمینی به قدرت رسید شروع شد و دوستان اصلاح طلبی که تازه از راه رسیده اند باید در اولین گام، کلاهشان را از سر بردارند و به تمامی کشته شدگان، زندانیان، شکنجه شدگان و تبعیدیان سی سال گذشته ادای احترام کنند. در اینصورت است که به جایگاه واقعی جنبش مردم واقف شده اند. گنجی اگر در اظهارات خودش صادق باشد، در گام های بعدی همین کار را خواهد کرد.

برای نگاهی به آنچه اکبر گنجی در سال گذشته میگفت به این چند لینک مراجعه فرمائید:

مصاحبه رادئوئی اکبر گنجی در مورد بالندگی جنبش و رهبری موسوی و کروبی

سخنرانی در پارلمان اروپا و ادعای اینکه جنبش سبر با تحریم های اقتصادی مخالف است

بیانیه 5 نفر که به اتاق فکری جنبش سبز معروف شد

مخالفت با مخملباف

در برگرفته شده از سایت در جستجوی حقیقت(حسن داعی)

۱۳۸۹ اسفند ۸, یکشنبه

کنفرانس بین‌المللی در پاریس: تغییر دموکراتیک درایران توسط مردم ایران، تضمین روند دموکراتیک و آزادیخواهانه در منطقه
کنفرانس بین‌المللی  در پاریس روز شنبه 7اسفند 89
کنفرانس بین‌المللی در پاریس روز شنبه 7اسفند 89
كوچك نمايى خط خط معمولى بزرگنمايى خط
در یک کنفرانس بین‌المللی در پاریس در روز شنبه ۲۶ فوریه، مقامهای ارشد آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری کلینتون، بوش و اوباما، سیاستمداران و شخصیتهای ارشد اروپایی تأکید کردند که تغییر دموکراتیک در ایران توسط مردم این کشور، تضمین روند دموکراتیک و آزادیخواهانه‌یی است که خاورمیانه و دنیای اسلام را فراگرفته است.

هیأتهای پارلمانی از ایتالیا و اتریش بیانیه‌های اکثریت این پارلمانها از مقاومت مردم ایران و به‌طور مشخص ساکنان کمپ اشرف را اعلام نمودند.
هیأتهای پارلمانی و فعالان حقوق‌بشر و حقوق زنان از کشورهای فرانسه، اسپانیا، اتریش، فلسطین، تونس، مصر، اردن، مراکش، کویت، لبنان، الجزایر، افغانستان، کانادا و استرالیا و رومانی نیز در این کنفرانس شرکت کرده بودند.
هیأت نمایندگی مجلس سن مارینو، مصوبه ۲۴فوریه مجلس این کشور مبنی بر به‌رسمیت شناختن شورای ملی مقاومت ایران را اعلام کرد.
در کنفرانس از قیامهای مردم ایران که در ماه فوریه مجدداً تهران و شهرهای مهم ایران را در برگرفت و تمامیت رژیم ملایان را به چالش کشید، حمایت شد. شرکت‌کنندگان در کنفرانس تأکید کردند جامعه جهانی به‌طور عام و غرب به‌طور خاص می‌بایست در کنار مردم ایران و خواست آنها برای تغییر قرار گیرند.
آنها ضمن هشدار در مورد تلاشهای رژیم برای صدور بنیادگرایی اسلامی به کشورهای منطقه، خاطرنشان کردند که تغییرات بزرگ و بی‌سابقه در کشورهای اسلامی ضرورت اتخاذ یک سیاست صحیح در مقابل رژیم ایران و ممانعت از دخالتهای آن در این کشورها را دوچندان نموده است.
جیمز جونز، مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور اوباما (۲۰۰۹ تا اکتبر ۲۰۱۰)، بیل ریچاردسون، وزیر انرژی و نماینده سازمان ملل دولت کلینتون، نماینده سازمان ملل، فرستاده ویژه اوباما به کره شمالی، هوارد دین (رئیس حزب دموکرات آمریکا، ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹)، تام ریج، وزیر امنیت داخلی آمریکا در دولت بوش، خانم مری رابینسون، کمیسیر عالی حقوق‌بشر سازمان ملل (۱۹۹۷-۲۰۰۲) رئیس‌جمهور ایرلند (۱۹۹۰-۱۹۹۷) و خانم آیرین خان، دبیرکل عفو بین‌الملل (۲۰۰۱ تا ۲۰۱۰)، از جمله سخنرانان این کنفرانس بودند.
خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران در سخنان خود خاطرنشان کرد: «مسیر یک خاورمیانه دموکراتیک و صلح‌آمیز، خاورمیانه‌یی که در آن زنان و جوانان، نقش شایسته خود را داشته باشند، لاجرم، از تغییر رژیم در ایران می‌گذرد. جز با این تغییر، دموکراسی و ثبات در این منطقه ممکن نیست. تغییر این رژیم در اوضاع جدید، صدبار ضروری‌تر است. والا تحولات منطقه را به انحراف می‌کشاند. راه‌حل بحران ایران، نه مماشات است و نه جنگ. گزینه ما برای ایران، گزینه‌یی است که تمام منطقه از آن سود می‌برد. این راه‌حل، تغییر دموکراتیک به دست مردم و مقاومت ایران است»،
شرکت‌کنندگان در این کنفرانس بین‌المللی ضمن ابراز حمایت از حقوق ساکنان اشرف، محل سکونت ۳۴۰۰عضو سازمان مجاهدین خلق ایران در عراق، بر ضرورت تضمین حقوق آنان توسط دولت آمریکا و هم‌چنین تأمین حفاظت از هیأت دائم نظارت سازمان ملل تأکید کردند.
در کنفرانس از دولت آمریکا خواسته شد که نام سازمان مجاهدین خلق ایران، نیروی اصلی اپوزیسیون ایران را از لیست سازمانهای تروریستی وزارت امور خارجه حذف نماید. سخنرانان این کنفرانس تأکید کردند که تحولات شتابان و بی‌سابقه هفته‌های اخیر منطقه، این ضرورت را بیش از پیش عاجل نموده است.
هیأتهای شرکت کننده از کشورهای اسلامی بر همبستگی قیامهای کشورهای منطقه و ایران تأکید کردند و گفتند دموکراسی و پیروزی قیام در ایران لازمه دموکراسی در دیگر کشورهای عربی و اسلامی است.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۷اسفند۱۳۸۹ (۲۶فوریه۲۰۱۱)

خبرگزاری فرانسه: انتقال موسوی و کروبی به «خانه های امن» در اطراف تهران

یک‌شنبه، ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۷ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

انتقال موسوي و كروبي به خانه امن خبرگزاری فرانسه در گزارشی که روز یکشنبه ۸ اسفند منتشر شد اعلام کرد که میرحسین موسوی و مهدی کروبی، به طور مخفیانه به "خانه های امن" منتقل شده اند.

طی روزهای گذشته، گزارشهایی در خصوص خاموش بودن چراغهای خانه های آنان و احتمال انتقال موسوی و کروبی از خانه های شان به مکانی دیگر، منتشر شده بود.

اخبار مربوط به انتقال موسوی و کروبی در حالی منتشر می شود که تاکنون مقامات دیکتاتوری آخوندی در خصوص تائید و یا تکذیب آن هیچگونه اظهارنظری نکرده اند

بنا به این گزارش، پیش از این فرزندان میرحسین موسوی با انتشار نامه ای سرگشاده از بی خبری نسبت به وضعیت پدر و مادر خود ابراز نگرانی کرده بودند.

در پی انتشار خبرهائی مبنی بر انتقال میرحسین موسوی و مهدی کروبی و همسران آنان به نقاطی نامعلوم، خبرگزاری فرانسه، روز یکشنبه، درگزارشی اعلام کرد موسوی و کروبی به طور مخفیانه به مکانهائی که از آنها با عنوان " خانه های امن" نام برده می شود، منتقل شده اند.

خبرگزاری فرانسه افزود: میرحسین موسوی و مهدی کروبی در پی اعلام فراخوان برای تظاهرات روز ۲۵ بهمن ماه، از سوی ماموران امنیتی جمهوری اسلامی در حصر خانگی، قرار گرفتند و به دنبال آن تمامی راههای ارتباطی این افراد با خارج قطع گردیده است.

این خبرگزاری به نقل از کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران متذکر می شود که میرحسین موسوی و مهدی کروبی دردوران حصرخانگی مورد هیچ گونه ضرب و شتمی، که پیش از این در برخی خبرها آمده بود، قرار نگرفته اند.

پس از فراخوان برای برگزاری راهپیمائی روز ۲۵ بهمن به منظور حمایت از معترضین در کشورهای عربی منطقه و بدنبال آن حضور مجدد معترضین در خیابانهای تهران و چند شهر دیگر ایران، نمایندگان مجلس ارتجاع خواستار بازداشت و اجرای مجازات اعدام برای موسوی و کروبی شدند.

عملیات سری ارتش بریتانیا در صحرای لیبی

یک‌شنبه، ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۷ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

دو هواپیمای ارتش بریتانیا در صحرای کشور بحران زده لیبی فرود آمدند تا در یک عملیات سری ۱۵۰ نفر را از این کشور خارج و به مالت منتقل کنند.
خبرنگار یورونیوز ۸ اسفند، در مالت می گوید: «جزیره مالت از روز دوشنبه مقصد اصلی خارجیان فراری از لیبی شده است. در ۵ روز گذشته بیش از ۲۰۰۰ نفر از مسافران لیبی به این فرودگاه کوچک آمده اند.»

گفته می شود این عملیات به دستور دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا انجام شده است که مورد انتقاد رسانه های این کشور قرار گرفته بود.
کنسول استرالیا در لیبی که یکی از مسافران پرواز مالت بود می گوید: «این یکی از تجربیاتی بود که من هرگز فراموش نمی کنم. من فکر می کنم همه ما که لیبی را ترک کردیم ناراحت باشیم. بسیاری از ما دوستان لیبیایی داریم. مردم لیبی خیلی مهربان هستند. قطعا حقشان نیست که این چنین وحشیانه با آنها بدرفتاری بشود»
دولت چین هم حدود ۱۶ هزار تبعه چینی را به کشورهای نزدیک لیبی مثل یونان، تونس، مصر و مالت منتقل کرده است. نیروی هوایی چین قرار است در دو هفته آینده روزی ۱۵ هواپیما برای خارج کردن شهروندان چینی از لیبی به این کشور بفرستد. حدود ۳۰ هزار تبعه چین در لیبی زندگی می کنند.

هادی خرسندی-ميرحسين موسوي ديوار آهني را سوراخ کرد!


ميرحسين موسوي ديوار آهني را سوراخ کرد!

به گزارش خبرنگار ما پس از اينکه دولت و بسيج و اطلاعات و سپاه، دور خانه ي ميرحسين موسوي ديوار آهني کشيدند، ميرحسين با استفاده از دستگاه جوشکاري و ذوب فلز، ديوار آهني را سوراخ کرده و انگشت شست خود را به علامت پيروزي به نيروهاي دولتي نشان داده است.

لزوم کشيدن ديوار آهني (بلکن فولادي) دور خانه ي خانم رهنورد و ميرحسين موسوي موقعي احساس شد که مأموران متوجه شدند ميرحسين قصد دارد مثل رمبو از بالکن منزل خود به کوچه پريده و نيروهاي مسلح اطراف خانه اش را لت و پار کند.
گفته ميشود ميرحسين در هفته هاي اخير با فراگيري روش هاي کماندوئي و فنون رزمي و تکواندو و چتربازي، براي هرگونه عروج و خروج آماده بوده، بطوريکه بيم آن ميرفت که با يک جفت پا، از پنجره بيرون زده و پيش از آنکه مأموران مسلح بتوانند او را بگيرند، خود را به اقامتگاه رهبر معظم رسانده نامبرده را درجا خفه کند.

گزارش هاي لحظه به لحظه حاکي است که براي محکم کاري بيشتر قرار است ديوار آهني را دوجداره بسازند و -45 سانت فاصله ي دوجدار را از نوعي عايق که هنوز ساخته نشده پر کنند.
توضيح - رقم 45 سانت براي فاصله ي دو جدار، تخميني است و احتمالا با توجه به نوع عايقي که در آينده خواهند ساخت، کم و زياد خواهد شد.
اگر تا جمعه ي آينده مواد اصلي عايق اعلام شود، مسلما دوستان عزيز ما دکتر عليرضا نوري زاده و دکتر محسن سازگارا در برنامه ي جمعه شب خود با آب و تاب لازم به اطلاع امت شهيدپرور ميرسانند

در برگرفته شده از سایت اصغر آقا(هادی خرسندی)

فیلم دیده نشده از نماینگان مجلس ولی فقیه در 26 بهمن!

رویتر: اوباما، ایران، و تلاش برای تغییر سیاست

شنبه، ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۶ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

واشینگتن ۲۵فوریه (رویتر) آیا دولت اوباما سرنگونی دولت ایران را با حذف نام یک گروه اپوزیسیون از لیست سازمانهای تروریستی تسریع خواهد کرد؟ با گوش دادن به تعداد روبه افزونی از مقامات با نفوذ دولتی سابق، پاسخ مثبت است.

گروه اپوزیسیون مورد نظر مجاهدین خلق و لیست روبه افزایش کسانی که در پایتخت آمریکا، به حمایت از آن برخاسته اند شامل دو رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (جیمز وولسی و مایکل هیدن) و رئیس اسبق ستاد ارتش (پیتر پیس و هیو شلتون)، دادستان سابق مایکل موکیسی و وزیر امنیت داخلی تام ریج و رئیس سابق اف بی آی لوئیس فری می باشد.

متن انگلیسی را ببینی

سازمان مجاهدین در سال ۱۹۹۷ در لیست تروریستی گنجانده شد، اقدامی که دولت کلینتون امیدوار بود این کار به شروع دیالوگ با ایران کمک کند و از آن زمان تاکنون آنها (مجاهدین) درگیر یک کارزار گسترده برای حذف این نامگذاری می باشند. بریتانیا و اتحادیه اروپا نام آّنها را بترتیب در سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ بدنبال اینکه دادگاه رای داد که هیچ مدرکی دال بر اقدام تروریستی از سوی مجاهدین بعد از اینکه در سال ۲۰۰۱ باشد خشونت را نفی کردند نیافت، حذف کردند.

در واشنگتن ابتدا حمایت برای رفع ممنوعیت عمدتا از سوی محافظه کاران و نئو محافظه کاران بود ولی اکنون تمامی گستره سیاسی را در برمی گیرد. اما حمایت یک نفر جدید با مواضع بسیار بالا در دولت اوباما می تواند علامتی از تغییر سیاست نه تنها در رابطه با سازمان مجاهدین بلکه در زمینه روابط با تهران نیز باشد.

این نفر جدید لی همیلتون یک مشاور عالیرتبه غیر رسمی پرزیدنت اوباما است که ۳۴ سال به عنوان یک دموکرات عضو کنگره بود و رئیس مشترک کمیسیون تحقیق وقایعی که منجر به حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به نیویورک و واشنگتن گردید می باشد.

به گفته فلینت لورت و مان لورت دو متخصص برجسته ایران که در وبلاگهای خود نوشته بودند ”این یک واقعه بزرگ است”. آنها می گویند: ”ما معتقدیم که درگیر شدن همیلتون احتمال اینکه اوباما سرانجام دست به حمایت از مجاهدین به عنوان یک برگ برنده در استراتژی جدید سیاست تغییر رژیم بزند را افزایش داده است”. آنها می گویند چنین استراتژی می تواند عکس عمل کند. ولی سخنرانان کنفرانس ۱۹ فوریه در واشنگتن که همیلتون در آن اولین سخنرانی خود را به عنوان یک حامی مجاهدین کرد نظرشان این نیست.

پیتر پیس، ژنرال بازنشسته، در سخنرانی خود برای ۴۰۰ ایرانی ـ آمریکایی در یک هتل در واشنگن گفت ”بعضی ها به من می گویند که اگر مجاهدین را از لیست تروریستی حذف کنیم پیامش به رژیم ایران اینست که ما سیاست مان را از تلاش برای تغییر رفتار رژیم به تغییر رژیم تبدیل کرده ایم. این بنظر من خوبست”.

سیاست دولت اوباما تغییر رژیم نیست، بلکه استفاده از تحریم و گفگتگوهای چند جانبه برای ترغیب دولت در تهران به دست برداشتن از تلاشهای هسته ای می باشد. این امر تاکنون موفق نبوده.

دو دور گفتگو بین ایران، ایالات متحده، چین، روسیه، فرانسه، بریتانیا و آلمان در ماه ژانویه بدون پیشرفت بود و حتی منجر به یک توافق بر سر تاریخ گفتگوهای جدید نیز نگردید. تغییر سیاست نه، ولی لحن تند تری که موضع ”نه به تغییر رژیم” واشنگتن را تغییر نداده است.

آنچه که تغییر کرده لحن بیانیه های علنی آمریکا در مورد ایران از زمان موج تظاهرات گسترده ای که منجر به تغییر حکام مستبد تونس و لیبی شد و دولتهای اردن، بحرین، یمن، الجزایر و عربستان سعودی را مجبور به اعلام رفرمهایی کرده است. در مقابل، پاسخ ایران به تظاهرات گسترده، سرکوب خشونت بار آنها بوده. هیلاری کلینتون وزیر خارجه اعلام کرد که ایالات متحده بروشنی و مسقیما از خواسته های مردمی که در خیانهای ایران برای فضایی دمکراتیک همانگونه که در سال ۲۰۰۹ بی تابی میکردند و واشنگتن سکوت کرد، حمایت می کند.

همانند آمریکا، ایران نیز سازمان مجاهدین خلق را یک سازمان تروریستی می داند و با ایرانیانی که مظنون به حمایت و یا عضویت در آن هستند به شدت رفتار می کند. در نظر بسیاری از حامیان آمریکایی اش، برچسب تروریستی از سوی آمریکا باعث کاهش حمایت داخلی از سازمان مجاهدین شده است. اینکه این گروه از چه میزان حمایت برخوردار است مسله جدال بین ناظران ایران است، و بسیاری از آنها معقتدند که ناچیز است.

در کنفرانس هفته گذشته واشنگتن، سخنران بعد از سخنران از آنها (مجاهدین) به عنوان یک نیروی اصلی که رژیم ایران از آن می هراسد و مورد تنفرش است نام بردند. ژنرال شلتون از آن به عنوان ”بهترین گروه سازمانیافته اپوزیسیون” نام برد.

دل دیلی که تا سال ۲۰۰۹ مسؤل ضد تروریسم بود گفت که سازمان مجاهدین ”بهترین وسیله قدرت برای وارد شدن به ایران و سرنگون کردن ملایان است”. تصمیم مبنی بر مشروعیت دادن یا ندادن به آن به عهده هیلاری کلینتون است.

در ژوئیه گذشته، دادگاه استیناف ناحیه واشنگتن به وزارت خارجه دستور بازنگری ممنوعیت تروریستی را داد، به زبانی که بیانگر این بود که باید حذف گردد. پروسه دادگاه به وی تا ماه ژوئن فرصت تصمیم گیری داده است.

۱۳۸۹ اسفند ۷, شنبه

زرگترین تظاهرات تاریخ عراق، جمعه خشم

شنبه، ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۶ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

روز ۲۵فوریه (۶ اسفند) روز خشم مردم در عراق، سراسر این کشور صحنه تظاهرات عظیم مردم و جوانان خشمگین عراقی علیه دولت نوری مالکی و سرکوب و فساد این دولت بود. شعار تظاهرکنندگان میدان تحریر بغداد این بود که: مالکی باید برود، نه به مالکی، نه به بیکاری.


بزرگترین تظاهرات تاریخ عراق امروز در ۱۶ استان از ۱۸ استان عراق برگزار گردید که طی آن با شلیک نیروهای امنیتی نوری المالکی دست کم ۸ تن کشته و ۵۸ تن مجروح شدند. شهرهای بغداد، بصره، حله، ناصریه، حویجه، کرکوک، کربلا، نجف، موصل، فلوجه، رمادی، رطبه، کوت، دیوانیه، شرقاط، سلیمانیه، بعقوبه، بلد، سامراء، تکریت، سلیمان بک، میسان، و بسیاری دیگر از شهرهای عراق صحنه تظاهرات و درگیری مردم با نیروهای سرکوبگر نوری مالکی بودند.
به گفته تلویزیون الشرقیه نزدیک به ۵۰ هزار نفر در میدان تحریر تجمع کرده اند و دهها هزار نفر نیز از ورود به میدان تحریر منع شده اند.

این سلسله تظاهرات عظیم تحت عنوان «روز خشم» که از قبل فراخوان آن داده شده بود به رغم تدابیر شدید امنیتی و حکومت نظامی اعلام نشده برگزار گردید.
نیروهای نوری مالکی از شب قبل از آن مقررات منع عبور و مرور خودروها و موتور سیکلتها در بغداد را اعلام کرده و تمام راههای منتهی به میدان تحریر بغداد را بسته بودند و مردم مجبور بودند از نقاط مختلف بغداد پیاده این مسیر طولانی را طی کنند.
مردم با کنار زدن موانع و نیروهای امنیتی که مسیرها را بسته بودند، خود را به میدان تحریر بغداد می رساندند و خشم و انزجار خود را از محدودیتهای اعمال شده ابراز می کردند.
در حالی که اغلب مراجع عراق از تظاهرات مردم این کشور حمایت کرده اند نماینده ولیفقیه ارتجاع در نجف با آن به مخالفت برخاست . تلویزیون الرافدین گزارش داد: نماینده خامنه ای در نجف به حرام بودن شرکت در تظاهرات فتوا داد».

در پل جمهوری بغداد میان تظاهرکنندگان و نیروهای امنیتی که مانع حرکت مردم بودند درگیری رخ داد. آنها همچنین با برداشتن موانع و تسخیر پل جمهوری به سوی منطقه سبز تظاهرات کردند. در جریان درگیری بین مردم و نیروهای امنیتی در نزدیکی منطقه سبز دو تن از تظاهر‌کنندگان زخمی‌شدند.
یکی از شعارهای مردم در میدان تحریر این بود: نوری المالکی باید برود، مردم تو را نمی‌خواهند .
تلویزیون الشرقیه از میدان تحریر بغداد گزارش داد: این یک انقلاب مردمی سراسری است. زنان و مردان و شیوخ عشائر علیه مالکی به خیابان آمده اند و همه فریاد سقوط این نظام فاشیستی را سر می دهند. نظامی که با تانکها وارد کشور شد... جوانان می خواهند وارد منطقه سبز شوند... اقدامات امنیتی زیاد است. این تظاهرات نیست بلکه انقلاب و قیام است.».
تظاهر کنندگان در میدان تحریر با مشکل جدید گرسنگی و تشنگی مواجه شده اند زیرا که نیروهای امنیتی آب وغذای آنها را قطع کرده است.

در تظاهرات شهر موصل مرکز استان نینوا مردم ساختمان استانداری را به آتش کشیدند. در جریان درگیریهای این استان ۵ تن کشته و شماری مجروح شدند. تعدادی از مأموران به مردم پیوستند. سرتیپ ستاد نیروهای ویژه محمد صبری لطیف در موصل به تظاهر کنندگان پیوست.
اثیل نجیفی استاندار نینوی نیروهایی که از بغداد آمده ا ند را به قتل تظاهرات کنندگان در موصل متهم نمود.

در سلیمان بک نیروهای امنیتی به تظاهرکنندگان شلیک کردند که در نتیجه آن ۶ نفر مجروح شده اند.
در حویجه کرکوک نیروهای پلیس به تظاهرکنندگان شلیک کردند. بر اثر این حمله دو نفر کشته و سی نفر مجروح شدند. تلویزیون بغداد گزارش داد : در حویجه مردم به شورای شهر حمله کرده و آنرا به آتش کشیدند آنها همچنین به مرکز پلیس حمله کردند.
در بصره مردم به استانداری حمله کرده و با برداشتن موانع بتونی وارد ساختمان استانداری شدند. استاندار که از عوامل نوری مالکی است تحت فشار مردم مجبور به استعفا شد. بعد از استعفای استاندار ، تظاهرکنندگان به جشن و سرور پرداختند و خواستار استعفای شورای استان شدند.
در نجف مردم در میدان صدرین دست به تظاهرات زدند. تظاهرکنندگان به وضعیت وخامت بار خدماتی و معیشتی اعتراض کردند.
بیکاران در بعقوبه تظاهرات کردند و یک جوان بدلیل بیکاری خودکشی کرد.
خبرگزاری اصوات العراق خبر داد: صبح امروز در شهرهای الرمادی و فلوجه در استان الانبار صدها نفر تظاهرات کرده و خواستار برکناری مقامهای دولتی شدند.
همزمان زندانیان در زندان رصافه در همبستگی با تظاهرات مردم در میدان تحریر بغداد اعتصاب کردند.

سخنگوی العراقیه نسبت به سرکوب تظاهرات توسط نیروهای امنیتی هشدار داد
حیدر ملا نماینده پارلمان عراق، گزارشگر کمیسیون حقوق بشر مجلس نمایندگان و سخنگوی العراقیه طی بیانیه یی نسبت به سرکوب تظاهرات توسط نیروهای امنیتی هشدار داد.
در این بیانیه آمده است: امروز ما شاهد موارد تخلف روشنی از سوی نهادهای امنیتی بودیم از جمله اینکه آنها از رسیدن تظاهرکنندگان به میدان تحریر جلوگیری می‌کردند. ما هشدار می‌دهیم که این اِعمال فشار و محدودیت مغایر با قانون اساسی و قوانین عراق می‌باشد و مرتکبان آن مورد بازخواست و حسابرسی قرار خواهند گرفت. بنابراین ما از نهادهای امنیتی خواستار حفاظت از تظاهرکنندگان و ارائهٴ تسهیلات و امکانات به آنها و نگذاشتن مانع در برابر آنان و پرهیز از اقدامات سرکوبگرانه هستیم.

آسوشیتدپرس: رژیم ایران نمی تواند از لرزه خاورمیانه بیرون بکشد

شنبه، ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۶ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

آسوشیتدپرس در مورد قیامهای منطقه و بازتاب آن در ایران تحت حاکمیت آخوندها نوشت سیاستگذاران غربی، در چشم انداز نمی‌بینند که رژیم ایران بتواند از لرزه خاورمیانه بیرون بکشد. این سیاستگذاران، پیش آمدن یک سری فرصتهای تازه مانند زمانی که آمریکا به عراق و افغانستان حمله کرد و راه گسترش نفوذ عمده برای این رژیم را فراهم کرد، دیگر محتمل نمیدانند.

آسوشیتدپرس افزود رژیم ایران نیز با وجود درگیریهای خیابانی، ناآرامیهای منطقه را لمس کرد. رژیم ایران در عین حال دوگانگی خود را نشان داد، از یک سو خود را پدرخوانده دمکراسیهای در جریان کشورهای منطقه خواند و از سوی دیگر در برخورد و ضرب و شتم معترضان کوتاه نیامد. دولت اوباما و سایر دولتها، بیش از یکبار روی این دوگانگی و نفاق آن انگشت گذاشته و بر زبان آوردند.
در مقابل، معترضان نیز سرنوشت رؤسای جمهور سرنگون شده تونس و مصر را با خامنه ای پیوند زدند و شعار : مبارک- بن علی- نوبت سیدعلی، سردادند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در مورد شیوه برخورد آخوندهای حاکم بر ایران با معترضان و مقایسه آن با عربستان سعودی نوشت: در این هفته دو نوع برخورد وجود داشت، سخاوتمندی در برابر لفاظی. حاکمان عربستان در تلاش برای پاسخگویی به خشم مردم و فرونشاندن نارضایتیها، ۳۶ میلیارد دلار در بخش مسکن و سایر کانالهای خدمات اجتماعی هزینه کردند. اما رئیس جمهور رژیم ایران یک سری گزافه گویی بعنوان تلاش برای جلب توجه معترضان ارائه داد.


۱۳۸۹ اسفند ۴, چهارشنبه

کلاه عبدالکریم سروش بر سر بی.بی.سی فارسی!

هاي ملت غافل! چه نشسته ايد که آقای عبدالکريم سروش ديروز صبح زود ناگهان به بي.بي.سي خبر داده است که جمهوري اسلامي ده ماه پيش داماد او را شکنجه کرده است!! خبر که نه البته، بيانيه داده. تازه فقط «نسخه اي از آن را» به بي.بي.سي داده. هنوز معلوم نيست نسخه هاي ديگر را چکار کرده!؟

وي مينويسد که جمهوري اسلامي بعد از شکنجه ی داماد او، «دست آخر دو راهه یی پیش پای او نهادند: که یا دست از جان بشوی و یا به صدا و سیما بیا و هر چه ما می خواهیم بگوی

آقاي سروش فاش نکرده که دامادش سرانجام کدام گزينه را قبول کرده یا خواهد کرد؟ و نظر به اينکه داماد عزيز «اکنون در خارج از کشور بسر می برد.... » گمانه زني در اين مورد براي گمانه زنان مشکل شده است! (بي.بي.سي هم از ايشان نپرسيده)

البته سکوت ده ماهه ي اقاي سروش هم لابد به دليل گير بودن داماد در ايران بوده که خوشحاليم از رهائي ايشان. اما اينکه داماد عزيز منکر وجود خدا باشد چرا بايد اينهمه حيرت پدرزن و بي.بي.سي فارسي را موجب شود؟ ببينيد:

بي.بي.سي، پس از مقداري ذکر مصيبت آرشيوي در رابطه با رفتار جمهوري اسلامي با آقاي سروش، دوباره ميايد سراغ بيانيه: «عبدالکریم سروش در بیانیه اخیر خود نوشته هنگامیکه برای دلداری به داماد خود گفته "خدا از آنان نگذرد،" داماد او گفته است: "اسم خدا را نبرید، خدا نیست، نیست، نیست

اهميت فلسفي نقل قول آقاي داماد در بيانيه و اهميت خبري نقل آن در سايت بي.بي.سي، برآمده از آخرين تماس آقاي سروش با خداست. ايشان از طريق همين بيانيه (که لابد خدا در سايت بي.بي.سي خواهد خواند) ميفرمايد: «بار خدایا! از غزالی آموخته‌ام که هیچ‌کس را لعنت نکنم حتی یزید را، اما اینک فروتنانه از تو رخصت می طلبم تا بر جمهوری کافرپرور اسلامی ایران، لعنت و نفرین بفرستم.» و بعد بي آنکه منتظر اجازه شود، به گزارش بي.بي.سي فارسی «او در پایان بر "جمهوری کافرپرور اسلامی ایران، لعنت و نفرین" فرستاده است.» (وا!)

اين که گوينده ي تلويزيون بي.بي.سي در بخش خبري صراحتا خبر داد که رژيم به شادوماد گفته است «زنش را هرزه و فاسد بخواند» (ببخشيد که عينا نقل ميکنم. خبر مهمي بوده!) و اينکه سايت بي.بي.سي رسماً اعلام کرده که آقاي سروش، جمهوري اسلامي را لعنت و نفرين کرده است، همه ي اينها کلاهي است که آقاي سروش سر بي.بي.سي فارسي ميگذارد و با نثر مسجع و مقفاي خودش طوري مينويسد که بي.بي.سي (و نيز سايت گويا) خيال کنند که در اين ده ماهه و در آن سي ساله فقط داماد ايشان را به بيگناهي شکنجه کرده اند و باقي شکنجه شدگان لابد يک کاري کرده بوده اند (يا کافر بوده اند!) که مستحق شکنجه شده اند.

در برگرفته شده ازسایت اصغر آقا(هادی خرسندی)


دجالگریهای احمدی نژاد: من تعجب می کنم یک حاکمی پیداشود که مردم خودش را بکشد!

چهارشنبه، ۰۴ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۳ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

تلویزیون رژیم، شبکه خبر، سوم اسفند، حرفهای احمدی نژاد در مورد کشتار وحشیانه مردم لیبی توسط نیروهای قذافی را پخش کرد که جالب ترین قسمت آن اظهار تعجب احمدی نژاد از کشتار مردم توسط حکومت بود. وی گفت: «من تعجب می کنم یک حاکمی پیداشود که مردم خودش را بکشد و بمباران کند. من اکیدا به حکام توصیه می کنم که ملت ها حرفشان را بزنند و تابع ملت باشید. اگر اینها حاکم آن کشورها هستند.

چطوری یک حاکمی می تواند مردم خودش را به مسلسل و رگبار ببندد و با تانک به آنها حمله کند و بمباران هوایی بکند.
مردم باید اراده خودش را اعمال کند. ... هرکس می گوید با ملت است آن را پیروی کند.
ما منتظر آن تحول اصلی هستیم که همه ظلم را ریشه کن کند.
حکام با مردم خود همراهی کنند و گوش کنند چرا اینقدر فشار می آورید که مردم اصلاحات بخواهند در کنار مردم باشید.
بخصوص همه از رفتار دولت لیبی تعجب کردند.
هرکس به خواسته مردم خود توجه نکند نتیجه آن از قبل معلوم است».
البته این جمله را قبل از هر کس خود احمدی نژاد و لوطی عمامه دارش می دانند و به زودی عملا آن را خواهند دید.

تحریمهای جدید آمریکا علیه فرمانده بسیج و دادستان کل رژیم در تهران

چهارشنبه، ۰۴ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۳ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

خزانه داری آمریکا در روز پنجشنبه ۸۹.۱۲.۴ طی اطلاعیه ای تحریمهای جدیدی را درباره دو نفر از سرکردگان رژیم وضع کرد . این دو نفر مجمد رضا نقدی فرمانده بسیج ضد مردمی و عباس جعفری دولت آبادی دادستان کل تهران میباشند که بخاطر دست داشتن در «نقض جدی حقوق بشر در ایران از ژوئن ۲۰۰۹ و پس از انتخابات بحث برانگیز ریاست جمهوری» مشمول این تحریمها شده اند . «آدام سزبین» مقام خزانه داری آمریکا در اطلاعیه خود افزود : «نامگذاریهای امروز دست داشتن این دو نفر را در موارد قابل توجه نقض حقوق بشر علیه مردم ایران برجسته می کند». وی گفت: «دولت آبادی و نقدی دیگر جایی در سیستم مالی بین المللی ندارند».
بر اساس این تصمیم خزانه داری آمریکا ، تحریم ها کلیه دارایی های این دو نفر را در آمریکا و شرکتهای آمریکایی منجمد می کند. علاوه بر آن، آمریکایی ها از انجام هرگونه تجارت با این دو نفر ممنوع شده اند و آنها نمی توانند برای دیدار از آمریکا ویزا دریافت نمایند.

اظهارات رسوای سردژخیم اطلاعات آخوندی در مورد شناسایی عوامل ترور شهید قیام صانع ژاله
آخوند مصلحی، وزیر اطلاعات دیکتاتوری آخوندی
آخوند مصلحی، وزیر اطلاعات دیکتاتوری آخوندی
كوچك نمايى خط خط معمولى بزرگنمايى خط
تلویزیون حکومتی شبکه یک: رژیم آخوند‌ی در ادامه ترفند رسوای شهید دزدی در مورد شهید قیام مردم ایران، صانع ژاله، امروز از زبان سردژخیم اطلاعات آخوند مصلحی پس از 10روز اعلام کرد: «دستگاه اطلاعاتی و امنیتی کشور، عواملی را که در ترور صانع ژاله نقش داشتند شناسایی کرده است». این درحالی است که دستگاه تبلیغات گوبلزی ولایت طلسم‌شکسته بلافاصله بعد از به‌شهادت رساندن صانع ژاله این جنایت را به مجاهدین نسبت داده بود.

آخوند جنایتکار مصلحی که اظهاراتش را تلویزیون رژیم منعکس می‌کرد افزود: «منافقین هم توی این قضیه خیلی فعال بودند… این مجموعه مورد شناسایی و در واقع اقدامی که باید در موردشون صورت بگیره، صورت گرفته، حالا دیگه اقدامات بعدیش البته توی بحثهای قضایی و اینها، به موقعش اطلاع‌رسانی به مردم خواهد شد».

یادآوری می‌شود که قانع ژاله، برادر شهید صانع ژاله که به‌جرم افشاگری در مورد این شهید دزدی دستگیر شده است، هم‌چنان در اسارت به‌سر می‌برد.
اظهارات رسوای سردژخیم اطلاعات آخوندی در مورد شناسایی عوامل ترور شهید قیام صانع ژاله
آخوند مصلحی، وزیر اطلاعات دیکتاتوری آخوندی
آخوند مصلحی، وزیر اطلاعات دیکتاتوری آخوندی
كوچك نمايى خط خط معمولى بزرگنمايى خط
تلویزیون حکومتی شبکه یک: رژیم آخوند‌ی در ادامه ترفند رسوای شهید دزدی در مورد شهید قیام مردم ایران، صانع ژاله، امروز از زبان سردژخیم اطلاعات آخوند مصلحی پس از 10روز اعلام کرد: «دستگاه اطلاعاتی و امنیتی کشور، عواملی را که در ترور صانع ژاله نقش داشتند شناسایی کرده است». این درحالی است که دستگاه تبلیغات گوبلزی ولایت طلسم‌شکسته بلافاصله بعد از به‌شهادت رساندن صانع ژاله این جنایت را به مجاهدین نسبت داده بود.

آخوند جنایتکار مصلحی که اظهاراتش را تلویزیون رژیم منعکس می‌کرد افزود: «منافقین هم توی این قضیه خیلی فعال بودند… این مجموعه مورد شناسایی و در واقع اقدامی که باید در موردشون صورت بگیره، صورت گرفته، حالا دیگه اقدامات بعدیش البته توی بحثهای قضایی و اینها، به موقعش اطلاع‌رسانی به مردم خواهد شد».

یادآوری می‌شود که قانع ژاله، برادر شهید صانع ژاله که به‌جرم افشاگری در مورد این شهید دزدی دستگیر شده است، هم‌چنان در اسارت به‌سر می‌برد.

۱۳۸۹ اسفند ۳, سه‌شنبه

آخرین تحولات لیبی تا ساعت ۱۰صبح امروز سه شنبه
يكي از مجروحان حمله هوایی به طرابلس - لیبی
يكي از مجروحان حمله هوایی به طرابلس - لیبی
كوچك نمايى خط خط معمولى بزرگنمايى خط
تلویزیون الجزیره:
- 4دیپلومات لیبی در سفارت این کشور در چین در اعتراض به کشتار تظاهر‌کنندگان از سمت خود استعفا کردند.
- وزیر خارجه آمریکا: حمام خون در لیبی باید همین حالا متوقف شود چون به‌هیچ‌وجه قابل‌قبول نیست.
- افسران ارتش در یک بیانیه تمامی پرسنل ارتش را به‌ قرارگرفتن در کنار مردم فراخواندند.
- سفیر لیبی در هند که دیروز استعفا کرده بود گفت که تظاهر‌کنندگان بمباران شده‌اند.
- سفیر لیبی در ملل‌متحد در اعتراض به کشتار تظاهر‌کنندگان اعلام کرد که دیگر سفیر دولت لیبی نیست بلکه نماینده مردم لیبی است.
- اهالی شهر تاجوراء: اجساد کشته‌شدگان و مجروحان بسیاری در خیابانها ریخته است.
- شمار کشته‌شدگان در لیبی تا عصر دیروز به بیش از 500نفر رسیده است.

خبرگزاری رویتر:
- سفارت لیبی در مالزی کشتار معترضان را محکوم می‌کند.
- کارکنان سفارت لیبی در مالزی به صفوف قیام‌کنندگان پیوستند.
- جاده میان شهر «مصراته» و «طرابلس» بمباران شده است.
- سیف‌الاسلام پسر قذافی بمباران بنغازی و طرابلس را به‌عهده گرفت.
- ارتش مصر اعلام کرد که نیروهای ارتش از مرز میان لیبی و مصر عقب‌نشینی کرده‌اند.

تلویزیون الجزیره به‌نقل از شاهدان:
- بمباران، 2منطقه را در طرابلس به کشتارگاه تبدیل کرده است.
- شهر الزاویه در غرب طرابلس نیز بمباران شده است.
- شورای امنیت امروز در یک جلسه در پشت درهای بسته بحران لیبی را بررسی خواهد کرد.
- 4هواپیمای لیبی از بمباران تظاهر‌کنندگان خودداری کردند. 2هواپیما در جزیره مالت و دو هواپیما در بنغازی به‌ زمین نشستند و به‌ مردم پیوستند.
- بان کی‌مون از قذافی خواست که فوراً به خشونت در لیبی پایان دهد.
- ارتش مصر با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مرز بین مصر و لیبی به‌صورت کامل باز است.
- منابعی به الجزیره گفتند که منطقه مصراته در شرق طرابلس مورد حمله هوایی با هواپیماهای جنگی و تانک قرار گرفته است.
- سارکوزی آن‌چه را که به‌کارگیری غیرقابل‌قبول خشونت در لیبی می‌نامید، محکوم کرد.
- سفیر لیبی در واشنگتن شیوه سرکوب تظاهر‌کنندگان در لیبی را محکوم کرد.
- به گفته شاهدان عینی وارد کردن مزدوران آفریقایی از طریق فرودگاه معیقیقه واقع در شرق طرابلس ادامه دارد.
- به گفته تلویزیون رسمی لیبی سیف‌الاسلام قذافی کمیته‌ای برای تحقیق در مورد آن‌چه که در کشور رخ داده، تشکیل داده است.
- شاهدان عینی از طرابلس گفتند که بر اثر بمباران هوایی صدها نفر کشته شده‌اند.

۱۳۸۹ اسفند ۲, دوشنبه

جبهه جدید نیروهای ملی لبنان با مواضع قاطع علیه ایران، سوریه و حزب‌الله
 لبنان
لبنان
كوچك نمايى خط خط معمولى بزرگنمايى خط
گزارشی از سی.ان.ان: لبنان شاهد یک فاز جدید سیاسی است. یک جبهه جدید اپوزیسیون علیه رژیمهای ایران، سوریه و حزب‌الله با موضعی سخت و قاطع شکل گرفته است. سیاستمداران در لبنان خواستار اعلام نتیجه دادگاه بین‌المللی در مورد قتل رفیق حریری هستند و می‌خواهند شبه‌نظامیان در لبنان خلع‌سلاح شوند. آنها خواستار یک انقلاب در لبنان شده‌اند. در خیابانهای بیروت تصاویر بیش از ده شخصیت سیاسی، اجتماعی و خبرنگاری لبنانی که ترور شده‌اند نصب شده است. فضا در بیروت به‌شدت متشنج است.

نجیب میقاطی، نخست‌وزیر لبنان هنوز دولت تشکیل نداد‌ه است. خبرها حاکی است که می‌خواهند اعلام تشکیل دولت را به تعویق بیندازند. مذاکرات پشت پرده صورت می‌گیرد و مردم نگران وضعیت کشور هستند… .
نیویورک تایمز: معترضین ضددولتی روز یکشنبه در سراسر ایران تجمع کردند
نیویورک تایمز
نیویورک تایمز
كوچك نمايى خط خط معمولى بزرگنمايى خط
نیویورک تایمز: معترضین ضددولتی روز یکشنبه به‌مناسبت مرگ 2نفری که در جریان تظاهراتهای دوشنبه گذشته کشته شدند، در سراسر ایران جمع شدند، که متمرکزترین آن در تهران بود.
دولت در پایتخت، نیروی سرکوبگر امنیتی مستقر نمود و پلیس در تلاش برای جلوگیری از گسترش ناآرامی به دستگیری و شلیک گاز اشک‌آور متوسل شد.
طبق وب‌سایتهای اپوزیسیون و شاهدان، با وجود باران دائمی، جمعیت انبوهی به نوبت در سراسر تهران از شاهراه اصلی تا میادین شهر جمع شدند.

مردم لیبی آزاد شدن شهر بنغازی را جشن گرفتند

دوشنبه، ۰۲ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۱ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

امروز در شهر بنغازی لیبی، تظاهرکنندگان تصرف شهر بنغازی را جشن پیروزی گرفتند. به گزارش اسکای نیوز، دوم اسفند، جمعی از ارتشی ها که به تظاهرکنندگان پیوسته اند به آنها کمک میکنند وانبارهای سلاح راتخلیه و به تظاهرکنندگان تحویل میدهند.(عکس بالا) حداقل سیصد نفر در جریان سه روز تظاهرات در بنغازی کشته شدند.

بنا به گزارشهای رسیده، تظاهرکنندگان بعد از تصرف بنغازی به سوی تریپولی(طرابلس پایتخت لیبی) رفتند و تظاهرات و اعتراض در تریپولی را شروع کردند.
در تریپولی پایتخت لیبی، تظاهرکنندگان خشمگین به ساختمان تلویزیون دولتی حمله کردند و آن را تخریب کردند. همچنین تظاهرکنندگان به بسیاری از ساختمانهای دولتی در پایتخت حمله کردند و آنها را به آتش کشیدند.
نماینده لیبی در اتحادیه عرب، در اعتراض به سرکوب معترضان استعفا داده است. لیبی در حالی حاضر ریاست اتحادیه عرب را بر عهده‌دارد و قرار است ریاست اتحادیه عرب را به در ماه مارس به عراق تحویل بدهد.

کنفرانس واشینگتن«خاورمیانه در حال گذار: چشم‌اندازها برای ایران»

دوشنبه، ۰۲ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۱ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

همزمان با اوج گیری قیام مردم به پاخاسته ایران، روز شنبه۳۰بهمن۸۹(۱۹ فوریه) در کنفرانس بزرگی باعنوان «خاورمیانه در حال گذار: چشم اندازها برای ایران» درواشینگتن،مقامات عالیرتبه و دارای موقعیتهای کلیدی دردولتهای بوش کلینتون واوباما، بر ضرورت حمایت از قیام مردم ایران برای تغییر دموکراتیک، حفاظت ازاشرف، حذف نام مجاهدین از لیست آمریکا و قرارگرفتن ایالات متحده درکنار مردم وجوانان قیام آفرین ایران تاکید کردند.

در این کنفرانس، متخصصان برجسته حقوق بین الملل، تروریسم، سیاست خارجی و امنیت ملی آمریکا و نیز سفرا و نمایندگان هیأتهای دیپلوماتیک از کشورهای اروپایی وخاورمیانه ومحققان بنیادهای فکری آمریکا شرکت داشتند.

لی همیلتون: ایستادگی شما در جستجوی آزادی برای مردم ایران را تحسین می کنم
ایستادگی شما در جستجوی آزادی برای مردم ایران را تحسین می کنم. من فوق العاده تحت تأثیر جنبشهای اعتراضی که سراسر خاورمیانه را در برگرفته قرار دارم و به خوبی می دانم که چند روز آینده برای ایران جنبه حیاتی دارد. آمریکا باید برای دفاع از ارزشهای بنیادین کشورما از جای برخیزد. ما باید از مردم ایران که خواهان آزادی و دمکراسی و احترام به حقوق بشرهستند حمایت کنیم و بهترین شانس ایالات متحده برای پیشرفت در روابط با مردم ایران، حمایت از اپوزیسیون ایران است. برای من قابل فهم نیست که چرا ایالات متحده در طول این سالیان نام مجاهدین را در لیست گنجانده است. من به مطالب محرمانه دسترسی داشتم وهیچ فاکتی ندیده ام که این نامگذاری را توجیه کند.آمریکا باید تاکید کند که دولت عراق به تعهدات خود درقبال حفاظت از اشرف عمل کند. امنیت و سلامت ساکنان اشرف باید تضمین شود.
درمورد طرح ده ماده‌یی. آن‌طور که من فهمیده‌ام، این راه‌حل سوم است. من آن را مطالعه کرده‌ام و فکر می‌کنم بسیار خوب است. حمایت از صندوق رأی، نظام سیاسی چندحزبی، جدایی دین از دولت، تساوی کامل زن و مرد، نظام مدرن قضایی، حمایت از بیانیه جهانی حقوق بشر، مالکیت خصوصی،همزیستی مسالمت‌آمیز و حمایت از یک ایران آزاد.
*لی همیلتون:رئیس کمیته خارجی کنگره ۱۹۹۳-۱۹۹۵،نرئیس کمیته اطلاعات کنگره۱۹۸۵-۱۹۸۷،نماینده کنگره آمریکا ۱۹۶۵ ـ ۱۹۹۹،ریاست مشترک کمیسیون تحقیقات ۱۱ سپتامبر، ،ریاست مشترک کمیسیون تحقیقات سنا و کنگره آمریکا در مورد ایران گیت،،ریاست مشترک گروه سیاست عراق، ،رئیس مؤسسه دولتی وودرو ویلسون در واشنگتن تا سال ۲۰۱۰،

ارتشبد پیتر پِیس*: تغییر سیاست دررابطه با ایران ایده خوبی است
طرح ده ماده ای که امروز خوانده شد عالیست. اگر من یک شهروند ایرانی باشم و قطعا بعنوان یک شهروند جامعه جهانی از یکایک نکات آن حمایت می‌کنم.
من سعی کردم بفهمم که چرا دولت من کماکان مجاهدین را نامگذاری می کند، اما دلیلی که مرا متقاعد کند،نیافته ام. برخی افراد این هفته به من گفتند که اگر امریکا مجاهدین را از لیست خارج کند علامتی به رژیم ایران است که ما سیاستمان را از تغییر رفتار رژیم با سیاست تغییر رژیم ایران جایگزین کرده ایم. پاسخ من این بود که تغییر سیاست ایده خوبی خواهد بود.
*ارتشبد پیتر پِیس:رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا ۲۰۰۵ ـ ۲۰۰۷،نایب رپِیس ستاد مشترک ارتش ۲۰۰۱ ـ ۲۰۰۵

ارتشبد هیو شلتون: . مسیر مجاهدین به روشنی مسیری است که ایران باید طی کند
مسئله ایران به این خاطر بغرنج شده که بزرگترین مقاومت سازمانیافته در برابر رژیم حاکم برایران، یعنی سازمان مجاهدین خلق، در لیست قرار گرفته اند و به نظر من این یک اشتباه بود که باید به سرعت جبران شود. نه فردا، بلکه همین الان. رژیم ایران بزرگترین صادر کننده تروریسم دولتی در جهان است. ولی با گنجاندن مجاهدین در لیست، ما حمایت بهترین مقاومت سازمانیافته داخلی علیه بزرگترین رژیم تروریستی و ضد دمکراتیک جهان، تضعیف کرده ایم و این شرم آور است.رژیم ایران باید تغییر کند و سازمان مجاهدین خلق ایران سازمانی است که رژیم از آنها می ترسد. مسیر مجاهدین به روشنی مسیری است که ایران باید طی کند.

ارتشبد مایکل هیدن: . سیاست تعامل و تحریم نمی‌تواند به هیچ وجه به این منجر شود که رفتار رژیم ایران را تغییر بدهد.
رژیم ایران در مسیر کسب قابلیت اتمی است. این سیاست رژیم ایران بود که در بالاترین سطوح آن به تصویب رسیده بود که کشتار سربازان آمریکایی و ائتلاف درعراق را تسهیل کند. سیاست تعامل و تحریم نمی‌تواند به هیچ وجه به این منجر شود که رفتار رژیم ایران را تغییر بدهد.
بیل ریچاردسون: حفاظت اشرف بسیار دست یافتنی است و ما باید برای انجام آن کار کنیم
من شتاب تحولات در خاورمیانه و در ایران و ماهیت سرکوبگر رژیم در پاسخ به تظاهرکنندگان را حس می کنم. رخدادهای خاورمیانه عطش برای آزادی و دمکراسی و برای سرنگون کردن دیکتاتورهایی است که آزادی مردم را محدود کرده اند. در رابطه با ایران، اولین قدم حذف مجاهدین خلق ایران ازلیست است... حفاظت اشرف بسیار دست یافتنی است و ما باید برای انجام آن کار کنیم. مقاومت شما جنبشی است که پول و سلاح نمی خواهد،جنبشی است که فقط خواستار آن است که بتواند آزادانه برای احقاق حقوق دمکراتیک حرکت کند و این پدیده یی هست که من در هیچ کجای دیگر ندیده ام.

مایکل موکیزی: ما باید بر تناقضی که در سیاستمان در رابطه با اپوزیسیون ایران نهفته است غلبه کنیم.
ولی فقیه رژیم ایران به زبان عربی ادعا کرد حوادث میدان تحریر مصر امتداد انقلاب ایران بود، ولی او از اینکه در سال ۲۰۰۹ شخصاً دستور سرکوب قیام مردم در تهران را داده بود شرم نکرد ومجددا این هفته به قیام مردم ایران با وحشیگیری پاسخ داد. وزیر خارجه ما، هیلاری کلینتون، از دهها هزار تظاهر کننده این هفته در پایتخت ایران حمایت کرد و از عوامفریبی رژیم ایران راکه تظاهرات در مصر را ستود، ولی مخالفان خود سرکوب کرد، خاطرنشان نمود. با این وجود، ما باید بر تناقضی که در سیاستمان در رابطه با اپوزیسیون ایران نهفته است غلبه کنیم. لیست گذاری مجاهدین خلق بزرگترین و سازمان یافته ترین گروه اپوزیسیون ایران را که رژیم ملاها بیش از همه از آن می ترسند، محدود کرده است.
والتر اسلوکومب : بهترین گزینه, تغییری است که به دست خود مردم ایران صورت گیرد
بهترین گزینه, تغییری است که به دست خود مردم ایران صورت گیرد... من فکر می کنم تنها کسی در این جمع باشم که به کمپ اشرف رفته ام. آمریکا متعهد شده است برای مجاهدان مستقر در آن کمپ حفاظت ایجاد کند. ما باید راهی پیدا کنیم که تضمین نماید آن افراد حفاظت شوند. در این زمینه تعهداتی وجود دارد.

سفیردیل دیلی : ایستادن در کنار اپوزیسیون ایران از طریق مجاهدین یک وزنه تعادل نیرومند علیه رژیم است.
در منطقه خاورمیانه بطور خاص در تونس تیک تاک ساعت شنیده شد, در مصر تیک تاک ساعت شنیده شد و در ایران نیز تیک تاک ساعت شنیده می شود. هیچکس توقع قیام در تونس, لیبی, مصر, بحرین, و یمن را نداشت, اما با شگفتی این اتفاقات بوقوع پیوستند. مردم ایران که در تاریخ اخیر کشور خود حاکمان را سرنگون کرده اند توانایی پاسخگویی دارند. ایستادن در کنار اپوزیسیون ایران از طریق مجاهدین یک وزنه تعادل نیرومند علیه رژیم است.

سناتور رابرت توریسلی: این سیاست شکست خورده و اکنون زمان آن فرا رسیده که به آن کاملا پایان داده شود
چرخهای تاریخ درگردش است و اکنون موج عظیم و بلندی از امید و عطش آزادی به کرانه های ایران نزدیک می شود. آنچه زمانی نا ممکن می نمود، اکنون به نوعی اجتناب ناپذیرمی نماید. به عنوان یک حداقل ما باید یک بی عدالتی بزرگ را ترمیم کنیم. ما همه می دانیم حقیقت چیست. سازمان مجاهدین خلق ایران درچارچوب یک استراتژی استمالت درقبال حکومت تهران درلیست قرارداده شد. اما این سیاست شکست خورده و اکنون زمان آن فرا رسیده که به آن کاملا پایان داده شود

دستگیری ۳۰۰ نفر تنها در نارمک

دوشنبه، ۰۲ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۱ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

به گفته یک شاهد در صحنه روز اول اسفند، در تظاهرات مردم در نارمک حداقل ۳۰۰ نفر دستگیر شدند وتعداد زخمی ها را بین ۸الی ۹ نفر بوده است . گفته می شود که مجموع دستگیرشدگان روز گذشته بیش از ۱۰۰۰ نفر بوده است.

حامد نورمحمدی دانشجوی دانشگاه شیراز در خیزش قهرمانانه مردم این شهر به دست رژیم آخوندی به شهادت رسید

دوشنبه، ۰۲ اسفند ۱۳۸۹ / ۲۱ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

در جریان قیام شجاعانه مردم شیراز در روز یکشنبه اول اسفندماه، حامد نورمحمدی، دانشجوی زیست شناسی دانشگاه شیراز به دست مزدوران جنایتکار رژیم آخوندی به شهادت رسید. آدمکشان آخوندها این دانشجوی جوان را که تنها جرمش خروش علیه استبداد مذهبی حاکم بر ایران بود، از بالای پل عابر پیاده به پایین پرت کردند و وی بر اثر برخورد با یک خودرو جان خود را از دست داد. در این روز، در شیراز نیز همچون دیگر شهرهای به پا خاسته میهن، مردم و جوانان دلیر در خیابان و چهارراه ملاصدرا و میدان نمازی این شهر دست به تظاهرات زدند. این تظاهرات که در اعتراض به فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران و در گرامیداشت خاطره صانع ژاله ومجید محمدی دو شهید قیام ۲۵بهمن برپاشده بود، مورد یورش وحشیانه نیروهای سرکوبگر قرار گرفت.
نظام سراسر جنایت ولایت فقیه با دست زدن به چنین شقاوتهایی به خیال خود می خواهد رژیم فرتوت و پابه گور خود را نجات دهد. غافل از آن که این جنایتها عزم مردم ایران را برای نفی تمامیت این رژیم قرون وسطایی جزمتر می کند.
مقاومت ایران عموم مراجع بین المللی و ارگانهای حقوق بشری را به محکومیت این بربریت شنیع فرا می خواند. و از شورای امنیت ملل متحد می خواهد که این رژیم ضدبشری را از جامعه بین المللی طرد کند و هرگونه مراوده اقتصادی و سیاسی با آن را قطع نماید
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲اسفند۱۳۸۹ (۲۱فوریه۲۰۱۰)