تكاندهنده : محمودرضا خاوری, دزد بزرگ ميلياردي از نگاهي ديگر ...
برای شهروندی ک
انادا، یک فرد مقیم باید ۱۰۹۵ روز از چهار سال را در کانادا اقامت کرده باشد...
مالیات خانهای ۳ میلیون دلاری در تورنتو حدود سالی ۳۵۰۰۰ دلار است...ارزش فعلی خانه آقای خاوری در حدود ۵ میلیارد تومان است. اگر ایشان در ماه ۱۰ میلیون تومان هم حقوق داشته باشند، برای خرید چنین خانهای باید ۵۰۰ سال حقوق خود را پس انداز کرده باشند!
سفر محمود رضا خاوری پس از اعلام استعفا از سمت مدیرعاملی و ریاست هیات مدیره بانک ملی و پس از آن خروج بی سر و صدا از کشور و مسافرت به کانادا؛ ایشان را از مرتبه مدیری با شهامت و مسوولیت پذیر در قبول کوتاهی از وظایف محوله تا یکی از اصلیترین مظنونان پرونده اختلاس بانکی اخیر تنزل داد. بیانیه مدیر برکنارشده بانک صادرات نیزعملا «خاوری» را در جای یکی از متهمین اصلی پرونده نشاند. نمایش خانه سه میلیون دلاری ایشان در تورنتو در رسانهها نیز تیرخلاصی برای او بود، چرا که منتهی به مجرم دانستن قطعی ایشان در افکار عمومی شد؛ قبل از اینکه حتی اتهامی رسما متوجه ایشان باشد و در دادگاهی محاکمه شده باشد و از خود دفاع کرده باشد!
در این یاداشت به چگونگی و طبیعت حضور شخصیتی مانند آقای خاوری در کانادا میپردازیم و اینکه چرا مجرم بودن ایشان اینقدر باورپذیر است:
میزان و منبع درآمد: مراجعه به سوابق آقای خاوری نشان میدهد که ایشان از سالهای پیش از انقلاب تا امروز کارمند دولت بودهاند و حضورشان در جاهای مختلف نیز به همین عنوان بوده است .بسیاری از افرادی که از بدنه دولت یا سپاه ثروتمند شدهاند و به هر علتی این ثروت در انظار عمومی قرار گرفت با بیان اینکه بعد از جدا شدن از دولت و انجام کار آزاد چنین درآمدی کسب کردهاند، منبع درآمد خود را از دریافتی مستقیم دولت جدا میکنند و البته استفاده از رانتهای مختلف مقوله ای جداگانه است.
در مورد آقای خاوری آشکارا چنین نیست و درآمد ایشان به عنوان کارمند دولت دارای اندازه مشخص است. حال با چنین درآمد قابل محاسبه و حدسی به بررسی هزینههای چگونگی حضور ایشان در کانادا می پردازیم.
خانه ۳ میلیون دلاری: این خانه ۴ سال پیش به این مبلغ خریداری شده است و ارزش فعلی آن با توجه به بازار املاک تورنتو بالاتر است.
نخست - اینکه این خرید در زمان مدیریت یا بازنشستگی از بابک سپه انجام گرفته است در حالیکه ایشان از دو سال پیش مدیر بانک ملی بودهاند و طبیعتا اگر در جریان اختلاس درگیرهم نبودهاند؛ پول خرید خانه از کجا آمده است؟ ارزش فعلی خانه در حدود ۵ میلیارد تومان است. اگر ایشان در ماه ۱۰ میلیون تومان هم حقوق داشته باشند باید ۵۰۰ سال حقوق خود را پس انداز کرده باشند!
دوم – در شهر تورنتو بر ملک مالیات سنگینی تعلق میگیرد که برای خانه ای به این ارزش حداقل ۳۵،۰۰۰ دلار کانادا در سال یعنی ۵۰ میلیون تومان برای هر سال میباشد. این مبلغ که مستقل از قیمت خود خانه است در مقابل حقوق کارمند دولت در هر ردهای بسیار عجیب مینماید.
چگونگی مهاجرت به کانادا:
برای مهاجرت دائم و کسب شهروندی به کانادا راههای متفاوتی وجود دارد و با توجه به اینکه آقای خاوری به همراه خانواده و فرزندان این کار را انجام داده است، بنابراین به عنوان نیروی کار ماهر یا سرمایه گذار به کانادا رفته است. با توجه به وضعیت شغلی و سنی آقای خاوری به احتمال قریب به یقین ایشان به عنوان سرمایهگذار به کانادا رفته و در سالهایی که این امر اتفاق افتاده مبلغ مورد نیاز در حدود ۵۰۰ هزار دلار با ارزش فعلی حدود ۶۵۰ میلیون تومان بوده است. این مبلغ نیز با وضغیت یک کارمند هرچند عالی رتبه هم خوانی ندارد.
شبهات فراوان دیگر:
برای شهروندی کانادا باید حداقل ۳ سال (۱۰۹۵ روز) از ۴ سال در کانادا حضور فیزیکی داشت. آقای خاوری چگونه در یک زمان در ۲ قاره مختلف بوده است؟
هر کانادایی و هر مقیم کانادا در هرجای جهان که درآمدی کسب نماید باید مالیات آن را به دولت کانادا بپردازد. این مبالغ هنگفت چگونه توجیه شده است؟ چقدر مالیات پرداخت شده است؟ برای درآمد تنها صد هزار دلار این مبلغ در حدود ۴۲ درصد است!
درحالیکه ایران سالهاست رابطه بانکی با کانادا ندارد و فعالین بخش خصوصی دچار مشکلات و هزینههای فراوان هستند؛ مدیربانک سپه و بعد ملی از چه امکاناتی برای دور زدن تحریم برای مقاصد شخصی استفاده کرده است؟
طبق قوانین مدنی ایران، تابعیت مضاعف مورد قبول دولت ایران نیست و اگر کسی آن را کسب نماید ار مشاغل حساس دولتی محروم میشود مگر در موارد خاص و با مصوبه هیات دولت. این مصوبه کجاست؟ اکتساب تابعیت مضاعف، نیز میتواند حق مالکیت اموال غیر منقول را هم سلب نماید.
تمامی موارد یاد شده قبل از ماجرای «اختلاس» اخیر اتفاق افتاده است و میلیاردها تومان سرمایه گذاری و دهها میلیون تومان هزینههای جاری از محل حقوق کارمندی دولتی تامین نمیشود. موارد یاد شده محدود به آقای خاوری نیست و با موج مهاجران جدید کانادا مواجهیم که اغلب از کارمندان دولتی بوده و از حداقل تواناییهای فنی و یا آشنایی با زبان انگلیسی برخوردار نبوده، دارای کسب و کاری در کانادا نیستند و صدها هزار دلار هزینه سالیانه و احتمالا میلیاردها تومان به صورت املاک در کانادا دارند.
اگر گروه آریا با استفاده از منابع دولتی ۳۸ کارخانه و ۲۰ هزارشغل ایجاد کرده است؛ البته به ناحق و با تخلف تحصیل مال کرده است؛ اینان که شغلی ایجاد نکردهاند که هیچ؛ کانادا را آباد نمودهاند!
http://ajancirankhabar.com/index.php/news/khabar/iran/5953-shocking-mahmoud-reza-khavari-a-great-thief-billion-from-otherز:
در برگرفته شده از سایت خبری قاصدان آزادی.Freedom Messenger - Ghasedane Azadi
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر