۱۳۸۹ بهمن ۱۵, جمعه

بحث در باره حفاظت اشرف در جلسه استماع سنا با حضور سفیر آمریکا و فرمانده نیروهای آمریکا در عراق سناتور - فیلم

جمعه، ۱۵ بهمن ۱۳۸۹ / ۰۴ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button

سناتور جان مک کین کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا و رهبر جمهوریخواهان در استماع کمیته نیروهای مسلح در سنای ایالات متحده گفت: در قرارگاه اشرف در عراق که تحت حفاظت سربازان آمریکا بوده است، پناهندگان ایرانی مستقر هستند. من نسبت به رفاه و آسایش و امنیت آنها نگران هستم.

من امیدوارم بتوانیم به نحوی با این موضوع برخورد کنیم، که به آنها نسبت به تعهدات آمریکا و نسبت به تعهدات دولت عراق در مورد امنیت شان تضمین بدهیم. من امیدوارم سفیر ما، نگرانی ما را نسبت به وضعیت قرارگاه اشرف، به دولت عراق ابلاغ کند.

سناتور کارل لِوین، رئیس کمیته نیروهای مسلح در سنای آمریکا از حزب دمکرات با تقدیر از سناتور مک کین گفت: من در نگرانی شما در مورد این گروه که در سخنان خود به آن اشاره کردید، سهیم هستم. من می خواهم بدانم و آیا دولت عراق وظیفه خود را در مورد حفاظت اشرف انجام می دهد یا خیر؟ و آیا بعد از خروج ما از عراق بعد از دسامبر ۲۰۱۱، حفاظت کافی برای اشرف ادامه خواهد یافت یا خیر؟

پنجشنبه۱۴بهمن ( سوم فوریه ۲۰۱۱) جیمز جفری سفیر ایالات متحده و ژنرال آستین فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق، برای شهادت دادن در استماع کمیته نیروهای مسلح در سنای آمریکا حاضر شدند.


سخنان سناتور مک کین:
در عراق جایی به نام قرارگاه اشرف وجود دارد، که پناهندگان ایرانی در آن مستقر هستند و تحت حفاظت سربازان آمریکا قرار داشته است. من نسبت به رفاه و آسایش و امنیت آنها نگران هستم. من امیدوارم که بتوانیم به نحوی با این موضوع برخورد کنیم، که به آنان نسبت به تعهدات آمریکا و دولت عراق در مورد امنیت آنها تضمین بدهیم.


سناتور کارل لوین رئیس کمیته نیروهای مسلح: با تشکر زیاد از سناتور مک کین، من در نگرانی شما در مورد این گروه که در انتهای صحبتهای خودتان به آن اشاره کردید، خودم را سهیم میدانم.
سناتور مک کین: من امیدوارم که آقای سفیر، شما نگرانی ما را نسبت به وضعیت کمپ اشرف، به اطلاع دولت عراق برسانید.
سناتور کارل لوین: مسئله دیگری که هنوز تعیین تکلیف نشده است، آینده گروهی از مخالفان ایرانی است، که مستقر در قرارگاه اشرف هستند.
آقای سفیر، می خواستم بدانم که آیا شما معتقد هستید، دولت عراق در رابطه با فراهم کردن حفاظت مکفی برای آن افراد متوجه مسئولیت خودش هست یا خیر؟ و آیا دولت عراق وظیفه خودش را در رابطه با حفاظت اشرف انجام میدهد یا خیر؟ و آیا اگر آنها حفاظت مکفی میدهند، بعد از خروج ما از عراق در ماه دسامبر، حفاظت کافی برای اشرف ادامه خواهد یافت یا خیر؟



سفیر جفری: اولاً آقای رئیس، دولت عراق، هم بر اساس قوانین بین المللی و هم بر اساس قرارداد مشخصی که با ما در سال۲۰۰۸ به امضا رسانده است، موظف است که هم حفاظت کافی و انسانی از این افراد فراهم آورد، و هم اینکه نباید آنان را وادار به رفتن به کشوری بکند که نگرانی مشروعی وجود دارد که مورد بدرفتاری قرار بگیرند.
عراقیها به طور کلی برای آنها حفاظت و امنیت کافی تأمین می کنند. ما چند اتفاق ناگوار (هم) در آنجا داشته ایم. ولی ما و سازمان ملل بر اوضاع مسلط هستیم و هر هفته به آنجا (اشرف) می رویم و در ارتباط مستمر با عراقیها در این مورد هستیم و به صورت مداوم با آنها صحبت می کنیم.

سناتور لوین: چقدر مطمئن هستید، که عراق کماکان بعد از دسامبر (۲۰۱۱) از قرارگاه اشرف حفاظت خواهد کرد؟

سفیر جفری: من کاملاً مطمئن هستم آنها به حفاظت ادامه خواهند داد. الان در آنجا نیروهای آمریکایی نیستند و من فکر نمی کنم که اعم از اینکه ما حضور داشته باشیم یا بعد از بیرون رفتن ما از عراق، در موضع عراقیها تغییری ایجاد بشود. جامعه بین المللی انتظارات بنیادین مشخصی از کشور عراق و از همه اعضای جامعه بین المللی دارد، که یکی از آنها این است که با کسانی که در چنین شرایطی قرار گرفته اند، بدرفتاری صورت نگیرد.

سناتور لوین: آیا می توانید درجه اطمینان خود را به ما بگویید؟ آیا از تأمین حفاظت (برای اشرف) خیلی مطمئن هستید؟ آیا خیلی مطمئن هستید؟
سفیر جفری: من مطمئن هستم، در حد فاصل بین «خیلی مطمئن» و «عدم اطمینان».

سناتور لوین: چه میزان مطمئن هستید؟
سفیر جفری: همانطور که گفتم ”مطمئن”، یک درجه پایینتر از ”خیلی مطمئن” است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر